Hanna Svirska створила ЕР разом із електронними виконавцями

Сьогодні вийшов ЕР "Zabuttya" музикантки Hanna Svirska, який вона написала в співпраці з Pymin, Lostlojic, Revshark і Seréen.

Сама ідея залучити до праці над музикою артистів Lostlojic і Pymin виникла в Ханни спонтанно. Тоді ще вона мала в розробці лише однойменний трек, а вже Lostlojic запропонував розвинути задум у мініальбом і видати на Mystictrax.

"Я скинула Вові (Lostlojic) ще дуже сирий трек "Zabuttya" і він доволі швидко видав своє бачення на нього. Із Пиміном багато обговорювали саму концепцію треку. Він написав мінус, а я додала від себе текст і вокал. Було багато спроб і варіантів, пошуків звучання й манери виконання", – розповідає Ханна Неформату.

Пізніше Ханна також дійшла думки, що музичний стиль Revshark гарно вплине на звучання композиції "Znamennya", отож виконавець зробив її ремікс.

Тематичну основу мініальбому складала втеча від реальності, вона ж забуття.

"У кожного з нас своє забуття. Це може бути закоханість, улюблена справа, або просто комп’ютерна гра. Те, що розвантажує наш мозок, дає змогу розрядитись", – додає виконавиця.

За її словами, в однойменному треку героїня знаходить своє забуття в розчиненні в стані на кшталт надприродної медитації.

"Тут немає ні кольору, ні звуку, ні ілюзій, ні болю, ні жалю. Тільки її спокій. Тут вона вирішує залишитись назавжди й укладає угоду з блужденними духами. Вони пропонують їй нове тіло, складене з вітру і хмар, в обмін на те, що вона ніколи не повернеться на землю."

Уся спільна робота над мініальбомом проходила дистанційно.

Hanna Svirska – сольний електронний проєкт Ханни Свірської, учасниці дуету Tunelilisu, створений у 2020 році. Дискографія нараховує кілька мініальбомів. Серед інфлуенсерів музикантка вказує Emika, Eartheater та Holly Herndon.

Hanna Svirska в мережі:

https://www.facebook.com/HannaSvirska
https://www.instagram.com/hanna_svirska/

Фото обкладинки – надала виконавиця