Обрій презентує перший сингл з нового EP

Ужгородський дез-метал гурт анонсував новий мініальбом "Імперія бидла", на якому вирішив поекспериментувати з жанровими рамками.

Як розповідають учасники гурту, вся лірика на мініальбомі присвячена рефлексії на тему сучасного російського фашизму. Це культ війни та перемоги, вождизм, шукання ворога і змови зовні тощо.

З'явився цей мініальбом також як результат обставин, що їх створила війна.

"На початку повномаштабного вторгнення наш барабанщик Петро на деякий час повернувся з Києва до Закарпаття. Ми вирішили, що коли вже ми в Ужгороді всі разом, то можна спробувати порепетирувати й, можливо, написати щось нове. Оскільки часу було порівняно небагато, то вирішили робити те, що можемо зробити швидко і якісно. Тобто хардкор панк, ді-біт. Все, чим відома ужгородська сцена. Звісно, не обійшлось без домішок смерть металу і на звуці Boss HM2", — розповідає вокаліст гурту Микола Мага у коментарі Неформату.

За декілька репетицій хлопці написали чотири треки, що увійшли в новий мініальбом, а також на тій самій базі записали барабани. Все інше дописували згодом дистанційно. Що з того вийшло, ви можете почути вже зараз, послухавши перший сингл "У полум'ї війни".

Водночас у фанів гурту буде змога почути весь мініальбом наживо, У вересні колектив відправляється у невеликий тур Україною, що охопить такі міста:

22.09 Чернігів. White Ward, Обрій, Vidmershiy Shmat i Chernihiv Darkjazz Orchestra. Квитки
23.09 Київ. White Ward, Casa Ukrania, Обрій. Квитки
24.09 Львів, Нульовий поверх. Обрій, Vidmershiy Shmat, Perimortem, Все до чаю. Квитки

Обрій — ужгородський дез-метал гурт, створений у 2013 році. Дискографія нараховує два мініальбоми, кілька сплітів, синглів та кліпів. На звучання гурту вплинули такі колективи як Bolt Thrower, Morgoth, Asphyx, Gorefest тощо.

Нагадаємо, на початку року гурт також презентував похмурий кліп на трек "Відьма". Над роликом працювала Катерина Кушнір, відома також як KADRA.

Дізнатися більше про Обрій:

https://linktr.ee/obrij_metal