House Of Flowers: про новий EP, долю українського постметалу та дніпровську музичну сцену. ВІДЕО

До вашої уваги новий подкаст-інтерв'ю з учасниками гурту House Of Flowers. 

28 липня, за підтримки нашого лейбла Neformat Family вийшов новий мініальбом дніпровського постметал гурту House Of Flowers — "I Will Dissolve". Ми поговорили з хлопцями про те, як створювався цей реліз, про музичне життя у Дніпрі, вплив війни на них та на їхню творчість і багато іншого.

Гості цього інтерв'ю — Вадим Сокоренко (гітара, чистий вокал) та Артур Шпортун, ударник House Of Flowers.

 

"З трендами є проблема. Взагалі здається, що постметал після останнього альбому Isis, це 14-15 рік, випав трохи з порядку денного. Такий собі андеграунд в андеграунді. Це така нішева музика, не дуже популярна".

"Розмовляв з хлопцями з Somali Yacht Club (ред. відомий львівський стоунер гурт), і вони стикаються з такою ж самою проблемою, як і ми. Я б це назвав відсутністю слухача. Те, що вони грають, популярне в Європі. Вони збирають зали, все окей, і у Львові вони теж збирають, але тому що в них там є друзі, знайомі, ну і Київ ще. А поїхати, наприклад, десь у Дніпро не можуть, бо кажуть, що не зберуть тут навіть 20 людей".

"Для мене основна задача — передати свої емоції й переживання і таким чином підтримати людей, які будуть це слухати. Ну і, в цілому, це ж півтора року (ред. війни) вже пройшло, і треба якось тримати себе в тонусі, зі здоровою кукухою. І творчість дуже сильно допомагає мені в цьому, тому я вважаю, що це отака невеличка місія, яку і я зокрема виконую разом з хлопцями. Не знаю, скільки людей це слухає, але сподіваюсь, що це їм теж допомагає тримати себе в руках".

Ці та інші думки слухайте на відео, а також нагадуємо посилання, за яким ви можете прослухати новий мініальбом  House Of Flowers, що вже доступний на основних стримінгах. Також гурт пропонує замовити новий мерч! Прибуток від проданих футболок хлопці передадуть на потреби ЗСУ. А ще на перших покупців чекає солодкий бонус — гострі іриски від "Вогняр"! 

HoF-T-Shirt-Mockup

Гурт House Of Flowers був заснований у Дніпрі на початку 2017 року. Восени того ж року музиканти написали чотири пісні, а наприкінці грудня – зіграли на закритій вечірці з White Ward і besideMe у Дніпрі. Утім, робота над дебютним мініальбомом "Is This The End?" затяглася, і світ він побачив у вересні 2019 року. ЕР був повністю записаний і зведений на маленькій домашній студії Solastalgia Records. Опісля гурт мав нові виступи й продовжував працювати над мініальбомом "I Will Dissolve".

Актуальний склад гурту:

  • Вадим Сокоренко — гітара, чистий вокал
  • Артур Шпортун — ударні
  • Андрій Заговора — вокал
  • Єгор Ламашев — гітара
  • Павло Марцовенко — бас

House Of Flowers у мережі:

https://www.instagram.com/houseofflowers_band
https://www.facebook.com/houseofflowerzz
https://www.youtube.com/@houseofflowersukraine983/featured
https://hofbandukraine.bandcamp.com