Septa видають анімаційний кліп

Сьогодні alternative rock гурт Septa оприлюднив відеокліп на пісню "Emet, "truth" зі свого останнього альбому "Bitten By The Serpents Of The Kingdom Of The Spirit".

Робота над цим відео почалася ще восени 2021 року. Доробок мав вийти навесні 2022 року, незадовго до анонсованого туру музикантів, і завершити фазу згаданого альбому в історії колективу.

"Вторгнення спочатку зовсім поставило хрест на цій роботі, а коли ми продовжили – розпочались блекаути. Але, як можна побачити, те, що показано [в кліпі], зовсім не втратило актуальності, а навіть навпаки", – каже Євген, вокаліст гурту, Неформату.

Євген написав сценарій для цього відео, а також зібрав до купи основні аспекти й стилістичні побажання щодо його втілення.

 

Авторкою анімації стала Ніка Назаренко. Колектив обрав співпрацю з цією художницею, оскільки їх приємно вразив кліп, який вона зробила для гурту OMANA.

"Я зрозумів, що це метч, і намагався не влазити в творчий процес [Ніки], щоб це все ж таки була її робота, тільки доробив сценарій. Потім, коли все так затягнулось, стало зрозуміло, що будь-які мої правки можуть тільки сповільнити результат. Але в мене, якщо чесно, їх і не було – всі проміжкові варіанти, які мені скидала Ніка, були дуже вражаючі", – додає Євген.

Хоча альбом "Bitten By The Serpents Of The Kingdom Of The Spirit" вийшов у 2019 році, цей відеокліп все одно має що запропонувати слухачам гурту. За словами Євгена, ця відеоробота дозволяє почути альбом інакше, краще зрозуміти, про що він.

Також нагадаємо, що торік вийшла deluxe-версія цього альбому, яка містить інструментальні записи композицій з нього. 

Septa – одеський alternative rock гурт, заснований у 2010 році. У дискографії колективу чотири повноформатних альбоми, кілька EP й синглів. Гурт постійно експериментує зі звучанням і поєднує різні музичні стилі. Їхній третій повноформатник "Sounds Like Murder" (2016) ми внесли до ТОП-50 українських альбомів декади (2010-2019).

Septa в соцмережах:

https://www.facebook.com/septaisnotaband
https://instagram.com/septaisnotaband

Фото обкладинки – надали виконавці