Гурт Omana випустив фентезійний кліп

Київський грандж гурт днями презентував новий трек "Не Знайдуть" та анімаційне відео до нього. 

 

Відео було створено разом з ілюстраторкою Нікою Назаренко – їх із гуртом гурт об'єднала любов до коміксів та sci-fi. Головною метою кліпу є передати відчуття того, що глядач безпосередньо знаходиться в лісі й спостерігає за тим, що відбувається.

"Це історія двох дітей, які заблукали в лісі. Там їх зустрічають незвичайні істоти. Виникає питання: кого боятися, а кому можна довіряти? Сумніви та напруга надалі тільки посилюються. Все це виглядає як казкова історія. Такий собі фентезі-трилер. Але це ж і є наша реальність. Варто лише замінити ліс на вулиці міста. Не все, що здається нам страшним є злим і поганим. Не все, що виглядає добрим, має добрі наміри", – кажуть учасники гурту в пресрелізі.

Сингл "Не Знайдуть" увійде до дебютного повноформатного альбому гурту Omana під назвою "Альбом Жахів", що вийде 13 березня і символічно міститиме 13 пісень і 13 історій. За словами музикантів, сингл повною мірою дає уявлення про звучання цілого лонгплею. 

Omana – гранж гурт із Києва, який випускає музику з 2016 року. На його рахунку мініальбом "Пригоди Сковороди в Сузір'ї Великого Пса" (2016) та кілька синглів. Гурт заснував Олексій Богомольний – ексгітарист Vivienne Mort. У 2018 році до нього приєдналися бас-гітарист Дмитро Приходько і барабанщик Сергій Маркович. Так сформувався остаточний склад Omana.

Omana у соцмережах:

https://soundcloud.com/omanaband
https://www.facebook.com/omanaband
https://www.instagram.com/omanaband
https://omanaband.bandcamp.com
https://www.youtube.com/user/livedxela