Gamardah Fungus видали космічний альбом

Сьогодні вийшов альбом "TO THE STARS AND BACK" ембієнт-проєкту Gamardah Fungus. У ньому виконавці наслідують звучання свого попереднього релізу.

Над цим альбомом музиканти працювали протягом року, під час своїх нерегулярних сесій. Частину музики вони написали ще до війни й завершили роботу вже під час неї.

"Це своєрідне концептуальне продовження альбому "POLARIS". Записувати цей альбом ми почали саме після виходу Поляріса, тож саунд досить близький до попереднього релізу", – каже Ігор Ялівець Неформату.

Альбом випустив канадський лейбл Polar Seas Recordings.

"Це був приємний досвід з професіональним лейблом, тому ми знову відправили послухати наш новий матеріал його куратору. Після прослуховування він одразу запропонував нам видати цей альбом у нього", – додає Ігор.

Музиканти вже співпрацювали з лейблом і раніше, зокрема на ньому вийшла перша сольна платівка Ігоря Ялівця "Still Life", у 2021 році.

До виходу "TO THE STARS AND BACK" музиканти відкрили для прослуховування треки "Altair" і "Sirius". За їхніми словами, ці композиції найкраще характеризують звук і космічну атмосферу альбому.

"Нам хотілося продовжити космічну тему й розширити її більшою кількістю треків, адже "POLARIS" містив у собі лише два треки. Так і вийшло, що записали цілий альбом".

Gamardah Fungus – дніпровський експериментальний проєкт, який сформували саунд-дизайнер Ігор Ялівець і гітарист Сергій Ягода в 2009 році. Гурт видав кілька альбомів, відеокліпів і має низку творчих колаборацій з різними музикантами й іншими представниками культури.

Gamardah Fungus в мережі:

https://instagram.com/gamardahfungus
https://www.facebook.com/GamardahFungus

Фото обкладинки – надали виконавці