Arhat видали новий сингл

Днями грув-метал гурт Arhat оприлюднив сингл "The Great Unknown". Ним вони доповнюють свій цикл містерій стародавнього Єгипту.

Основну мелодію композиції написав гітарист гурту Антон, а над аранжуваннями музиканти працювали разом.

"Вона розповідає нам про випробування під час посвяти в жерці. Ціна помилки в цьому випробуванні – смерть. Наш кандидат має відрізнити істину від ілюзії, опанувати свої страхи та інстинкти, покладаючись лише на себе та свої знання. Тільки таким шляхом він вийде з цього випробування переможцем", – кажуть Arhat в пресрелізі.

 

За словами музикантів, на початку будь-якої справи ми подібні до описаного кандидата. Тож цим синглом гурт хоче додати впевненості й сміливості тим, хто цього потребує.

"Ми самотні в своїх прагненнях, зневіра та критика оточення тягнуть вниз і викликають бажання покинути розпочате, здатись. Але крок за кроком, продовжуючи свою справу, навчившись довіряти своєму внутрішньому "Я", покладаючись на свої сили та переконання, ми обов’язково досягнемо бажаного результату".

Зараз виконавці продовжують працювати над своїм другим альбомом, до якого ввійде цей сингл зокрема. Музиканти анонсували майбутній альбом ще рік тому.

Arhat – грув-метал гурт з Києва, який створили досвідчені музиканти в 2017 році. За короткий термін вони підготували стартовий матеріал, що склав їхню концертну програму, й почали виступати. Перший альбом гурту "Dead life" вийшов у 2020 році.

Arhat у мережі:

https://www.facebook.com/arhatgroove
https://www.instagram.com/arhatgroove/

Фото обкладинки – Facebook виконавців