Arhat анонсують альбом про містерії стародавнього Єгипту

Грув-метал гурт Arhat розкрив концепцію свого майбутнього альбому та презентував сингл "Symbols", що увійде до їхнього другого повноформатника.

Тематика цієї пісні та їхніх композицій загалом балансує між суворою дійсністю соціуму і східною міфологією, тож цього варто очікувати й від нового альбому.

"У новому альбомі піде мова про посвячення у Вищі Знання та містерії стародавнього Єгипту. А точніше – про шлях до здобуття цих знань, який судилося пройти. Тим, хто не міг пройти випробування із символами, раз і назавжди відмовляли у переході на вищі рівні знання", – йдеться у пресрелізі.

 

На своєму анонсованому альбомі Arhat крок за кроком пройдуть посвячення разом із кандидатом, всім шляхом його випробувань, і спробують осягнути ті уроки, які цей шлях може відкрити самим музикантам.

Музику для сингла написав Антон Скребов, а текст – Олександр Харечко, аранжування музиканти підбирали та писали разом. Барабани окремо записав ударник гурту Іван Семенчук на студії Bright sound. Зведення та мастеринг виконав Дмитро Кім.

Наразі гурт завершує роботу над альбомом, який, за їхніми словами, вийде вже незабаром. Також Arhat заявлені на румунський фестиваль Rockstadt Extreme Metal Festival 2022, що відбудеться влітку. Там гурт виступить на одній сцені з Lamb of god, Carcass, Cradle of Filth, Behemoth та іншими.

Arhat – грув-метал гурт з Києва, який створили досвідчені музиканти в 2017 році. За короткий термін вони підготували стартовий матеріал, що склав їхню концертну програму, й почали виступати. Перший альбом гурту "Dead life" вийшов у 2020 році.

Склад гурту:

  • Вокал – Олексій Сітков
  • Гітара – Антон Скребов
  • Гітара – Павло Чепелєв
  • Бас – Антон Інов
  • Барабани – Іван Семенчук

Arhat у мережі:

https://www.facebook.com/arhatgroove
https://www.instagram.com/arhatgroove/
https://arhat2.bandcamp.com/

Фото обкладинки – надали виконавці