Друкований bubblegum zine побачив світ

Другого березня відбулася презентація фізичного видання про музику bubblegum zine. Перший його примірник розрахований на закордонного читача і вийшов англійською мовою. 

Перезентація друкованого журналу відбулася у стінах Львівського муніципального мистецького центру. Куратором розмови із Оленою Погонченковою, засновницею та головною редакторкою bubblegum zine, виступив музичний журналіст Макс Чухліб.

Сто примірників видання безкоштовно надрукували шведські панки, із якими Олена познайомилася на їхній Батьківщині під час письменницької резиденції.

"Ідеєю було просто на експорт зробити якийсь зріз української музики, змодерований мною, і показати його як мінімум Європі – поки що далі він нікуди не потрапив", – каже Олена у виступі на презентації.

Ілюстраторкою журналу стала Аня Тиха.

 

Всі матеріали, що увійшли до видання англійською, були перекладені з української та доступні для прочитання в оригіналі на каналі bubblegum zine. Хоча паперовий журнал зараз недоступний для замовлення, його можна переглянути або завантажити за посиланням.

bubblegum zine – телеґрам-канал самовихованої музичної критикині Олени, присвячений знахідкам української сцени. Канал був заснований у 2021 році й продовжує бути активним.

bubblegum zine в мережі:

https://soundcloud.com/abuddhistbubblegum
Telegram: @bubblegumzine

Фото обкладинки – Telegram-канал bubblegum zine