EEMA запрошує музикантів до кар’єрного вдосконалення

Сьогодні розпочався open call від Eastern European Music Academy (EEMA) – молоді музиканти та музичні менеджери запрошуються до участі в тримісячному навчальному курсі під кураторством міжнародних експертів.

Про подію повідомляє Music Export Ukraine.

Умови участі:

  • ви музикант / музичний менеджер зі Східної чи Центральної Європи (в тому числі з України) або з країн Балтії
  • вам від 18 до 30 років (хто не входить до цієї вікової категорії може потрапити у спеціальну квоту 10%)
  • ви розумієте англійську – саме нею проводитимуться заняття

Перша ітерація Академії розпочнеться 20 квітня 2023 року, триватиме 12 тижнів і завершиться на конференції Mastering the Music Business у Румунії для найуспішніших студентів. Заняття академії проходитимуть щосуботи з 10:00 до 12:00 за Центральним Європейським часом, а щочетверга відбуватимуться консультації з викладачами-експертами з 19:00 до 20:30 за Центральним Європейським часом.

Чому можна навчитися? Якщо коротко, то:

  • знаходити джерела доходів, керувати своїми роялті та залучати гранти
  • грамотно користуватися своїми правами
  • продуктивно розповсюджувати та експортувати свою музику
  • розумно організовувати тур та обирати події для шоукейсу

Академія покриває значну частину витрат, включно з участю у міжнародній події для найкращих 10 студентів з найвищими балами. Однак відібраним студентам потрібно буде сплатити внесок у розмірі 100 євро з метою співфінансування участі. Для тих, хто не може зробити внесок, але бажає взяти участь в Академії, буде виділено обмежену кількість стипендій.

Серед викладачів будуть менеджер та промоутер  із 35-річним досвідом César Andión (Іспанія), генеральний директор музичної комапнії "Every Little Thing" Guna Zučika (Латвія), програмний директор фестивалю "Атлас"  Влад Яремчук (Україна) та інші знавці своєї справи. 

Подати заявку на участь до 22 березня можна ТУТ, а також побачити детальнішу програму навчання.

Music Export Ukraine – незалежна організація, яка допомагає українським артистам-початківцям налагодити зв’язки, промотувати їхню музику та розвивати кар’єру на міжнародному рівні. Серед головних активностей – підтримка артистів, кроссекторні колаборації, міжнародні програми обміну і навчальні заходи. Є партнером Британської Ради в українських проектах, а також співпрацює з Українським Інститутом у межах програми Extra Sound.

Music Export Ukraine в мережі:

https://www.musicexportukraine.com/
https://www.facebook.com/musicexportukraine/
https://www.instagram.com/musicexportukraine/

Фото обкладинки – надала організація