Memories of Ashes випускає атмосферний альбом

Цього тижня блек-метал проєкт Memories of Ashes видав новий альбом "Melancholic Cold".

На підготовку цього релізу у Валентина, засновника та єдиного учасника формації, пішло близько двох місяців. В цей час він записував різні демо та вивчав нове звучання синтезаторів.

"Зрозумівши квінтесенцію справжніх відчуттів, не тяжко було втілити їх в музичному полотні. Цьому сприяла обстановка життя, регіону, в якому я знаходжусь. Альбом описує втомленість від реальності, замороженість почуттів, агонію. Я вважаю, досягнув такої атмосфери на альбомі", – розповідає Валентин Неформату.

За його ж словами, синтезатори додали до цієї музики атмосферу холоду, трагічності та душевної порожнечі.

Обкладинку для альбому створила нейромережа на основі лірики композицій.

"Для мене було цікаво, як вона зможе описати такі депресивні людські почуття і, як на мене, дуже вдало. Насправді, обкладинка не зображує когось, це більше образ багаторічного холоду в душі і самотності, виражений в погляді персони. Без різниці, що буде в житті – ніщо не зможе розтопити заморожене серце".

Наразі виконавець не планує наступних релізів, але переконаний, що Memories of Ashes продовжить існування й надалі. Тим часом Валентин присвятить себе іншим проєктам, серед яких Смутний Яр.

Memories of Ashes – блек-метал проєкт, one-man-band, який заснував Валентин Яременко у 2022 році. Наразі в дискографії проєкту вже три альбоми.

Memories of Ashes в мережі:

https://www.instagram.com/underground_tornado/

Фото обкладинки – Instagram виконавця