Super Pink Moon анонсує новий альбом

Днями построк/постджент проєкт Super Pink Moon анонсував свій майбутній альбом "IRON RAIN". Кілька композицій із нього вже доступні для ознайомлення.

Альбом вийде вже 16 лютого. Як і його попередник, спочатку цей реліз був полем експериментів Ігоря Пришляка, але згодом набув серйозного сенсу. 

"Робота задумувалась як просто експеременти з музикою, а вийшла про війну, бо тексти писались десь в травні-червні 22-го, коли нормально так паяло", – ділиться Ігор із Неформатом.

Над альбомом виконавець працював у себе вдома, самостійно. Зведення виконав JaroSound.

Назву для цієї роботи музикант взяв із серії книг "Iron Gold" Пірса Брауна, а тематика альбому в певній мірі відсилає до того всесвіту.

"Для воїнів цього світу [Iron Rain] це був крутий івент, де, по суті, сотні тисяч солдат висаджувались індивідуально на планету, як десант, тільки з орбіти. Втрати при такій атаці були просто колосальні, але чомусь це вважалось супер доблесним".

Першими вийшли композиції "Nothing is real", написана спеціально як інтро, та "Doomscrolling" – улюблена композиція Ігоря з цього альбому. Незабаром альбом можна буде почути повністю, тож stay tuned!

Super Pink Moon – сольний проєкт Ігоря Пришляка, львівського вокаліста та гітариста стоунер-гурту Somali Yacht Club, що базується на експериментах зі звуком. Наразі в дискографії проєкту однойменна трилогія альбомів, а також до виходу готується альбом "IRON RAIN"(2023).

Super Pink Moon у мережі:

https://www.facebook.com/Super-Pink-Moon-100384491927090/
https://www.youtube.com/channel/UCmWOmlbxU-agOP7MeQoDHvA

Фото обкладинки – Facebook виконавця