Super Pink Moon випустив першу частину із запланованої трилогії

Свіжий проєкт Ігоря Пришляка під назвою Super Pink Moon входить до грудня із новим та першим повноформатником "SUPER".

Цей альбом можна вважати результатом "класного часопроводження" та спроб Ігоря дослідити улюблену музику, також "SUPER" є першою частиною майбутньої трилогії.

"Сам проєкт – це чисто фанові експерименти зі звуком, але бажано, щоб це могли слухати всі", – ділиться Ігор із Неформатом.

Всю музику Ігор записав удома, а вокал – на студії неподалік Львова. Зведенням звуку займався продюсер Ярослав Целуйко, власник студії Jaro Sound, із яким Ігор співпрацює з першого альбому Somali Yacht Club. Оскільки це суто домашній проєкт, створений під час карантину, жодних репетицій не було:

"Це був 2020 рік – часу було багато! В альбомі є і прог заради прогу, і постпанк, і постхардкор, і навіть дум зі вкрапленнями неопрогу. Музика робилася, щоб я міг нарешті втамувати цікавість – а як такий ефект зробити, а як такий, а чому це качає, а це – ні."

Обкладинку альбому – кадр, який зробила дівчина Ігоря в їхньому улюбленому місці для прогулянок, ідея та оформлення належать їй. Направду, саме обкладинка і визначила, випадково, майбутню назву альбому:

"Спочатку альбом мав називатися "Eternal Confusion", але чомусь на екрані з’явилося велике слово "SUPER", яке навіть не влізло в зображення. Мені настільки це сподобалося, що я відразу вирішив перейменувати альбом на "SUPER", тоді ж я придумав назву для двох інших (ред. – майбутніх) альбомів – "PINK" та "MOON". Тому власники усіх трьох релізів зможуть зібрати повну назву проєкту й, за класикою жанру РПГ, отримати +10 до класності."

Super Pink Moon – новий сольний проєкт Ігоря Пришляка, львівського вокаліста та гітариста стоунер-гурту Somali Yacht Club, що базується на експериментах зі звуком. Наразі в дискографії проєкту є один повноформатний альбом "SUPER" – перша частина майбутньої трилогії.

Super Pink Moon у мережі:

https://www.facebook.com/Super-Pink-Moon-100384491927090/
https://www.youtube.com/channel/UCmWOmlbxU-agOP7MeQoDHvA
https://superpinkmoon.bandcamp.com/

Обкладинка – кадр із відео виконавця