Vubar та Mulyfication випустили спліт

Лейбл Deepswarming Bloodmagick представляє новий спліт черкаського дез-метал гурту Vubar та київського дез-метал/горграйнд гурту Mulyfication

Домовленість про співпрацю гурти вели ще з осені, коли гурт Mulyfication став частіше згадуватися в музичному просторі. Буквально за тиждень обидва виконавці написали свої частини.

Єгор з Mulyfication, який також є співзасновником лейбла Deepswarming Bloodmagick, розповів у коментарі Неформату, що у його гурту та  Vubar стилістично подібна музика, а ще це вияв поваги один до одного.

"Ідея спліта — Жах, саме це тягуче відчуття страху", - лаконічно коментує музикант і радить почитати тексти пісень, аби краще зрозуміти ідею релізу. 

Сторона Vubar оспівує лавкрафтівський хорор (раніше виконавець також звертався до тематики жахів, але більше кіношних), а Mulyfication продовжують співати про ліси, духів та магію.

Ідея обкладинки належить Олександру, Береговому, оскільки саме він запропонував використовувати образ щупалець. Єгор же додав деталі — очі замість присосок, олтар з облич, два типи щупалець (медузячі та більш інопланетні — восьминожі).А втілив все це у реальність художник та фотограф Андрій, який робив і дві попередні обкладинки для Mulyfication. 

Mulyfication – київський дез-метал/горграйнд гурт, який заснував музикант Єгор із permanent synthetic разом із подругою Софією з цього ж проєкту у 2021 році. Пізніше до музикантів доєдналися басист Андрій та ударник Марк (Holy Sinners) – тепер вони пишуть музику всі разом.

Mulyfication у мережі:

https://www.instagram.com/mulyfication.ua/

Vubar — черкаський дез-метал проєкт, створений Олександром Береговим (Owlcraft, Celophys, Filthy Rich Preacher, Urgalia, Fuerte, Ningen-girai) у 2019 році. Дискографія нараховує два сингли, один повноформатний альбом та ЕР. Натхнення для лірики автор шукає у фільмах жахів, тому музику тегає як horror death metal. Bandcamp радить його творчість поціновувачам Ghastly, Grave Miasma, Steel Bearing Hand або Celestial Sanctuary.

Vubar у мережі:

https://vubar.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/vubarhorror/