Fleshgore анонсували шостий альбом на грудень

Український brutal death metal гурт випустить наступний повноформатний альбом "Carnival of Flesh" уже скоро, 20 грудня, за підтримки лейбла Xtreem Music. 

Гурт та лейбл вже встигли випустити кілька лірик-відео на підтримку релізу, а у грудні "Carnival of Flesh" буде доступний як у цифровій версії, так і на дисках. 

 

Музиканти зазначають, що робили цей альбом у різний час: ударні та гітари писали ще до війни, а ось записувати деяку частину вокалу та робити мікс вже довелось під звуки вибухів. Тому вихід альбому, за словами учасника гурту Ігоря Листопада, й затягнувся. Тут ще варто додати, що останній на цей момент реліз колективу — мініальбом "Godless" — виходив ще у 2018 році. Почитати рецензію на нього можна за цим посиланням. 

Музиканти додають, що фани не будуть розчаровані новим релізом, адже він виконаний "у наших кращих традиціях, як по звучанню, так і стилістично".

А от почути Fleshgore наживо можна буде також у грудні, 17 числа, на благодійному концерті у Volume Club за участі Schizogen (Brutal Death Metal), Orbstruct (Extreme/Death Metal), Swarmhole (Slamming Brutal Death) та Dying Grotesque (Experimental Death Metal).

Fleshgore виник у листопаді 2000 року у Києві. За цей час музиканти записали та випустили 5 повноформатних альбомів, три мініальбоми та кілька демо, які були розповсюджені по всьому світу під відомими лейблами This Dark Reign Rec./ Devil Doll Rec. (США), Nice To Eat You Rec. (Чехія), 666 records (Німеччина), Moon Records (Україна), Misteria Zvuka (Росія) тощо.

Fleshgore у мережі:

https://www.youtube.com/user/fleshgore1
https://www.facebook.com/FleshgoreOfficial
https://fleshgore.bandcamp.com/