В’язане Море випускає ЕР про вічне

Днями інді-проєкт В’язане Море видав мініальбом "Улюблена Тінь", повністю записаний і спродюсований вдома.

Влад Яковлєв, автор проєкту, працював над цією музикою за будь-якої вдалої нагоди, як тільки знаходив вільний час. Тому на самостійну підготовку мініальбому в нього пішло близько місяця.

"Що стосується самого створення матеріалу, то я знову ж дотримувався свого традиційного методу: спочатку придумував кістяк, а далі в хід ішла імпровізація", – каже Влад Неформату.

З усіх інструментів, поза домом він записав лише ударні, а все інше зафіксував у своїй кімнаті.

Назва цього мініальбому, "Улюблена Тінь", виникла в артиста спонтанно і, як йому здалося, вона вдало об’єднує й підкреслює створене. Лірика композицій виникла так само – саме її потребувала музика, як сказав Влад.

"Слова пісень – про вічне: любов, смерть, життя, він і вона", – додає виконавець.

У вересні Влад Яковлєв виступить із лекцією про музику в Нижньому Залі львівського лялькового театру. Вона називатиметься "Манірна музика 90-х ч.2: касетні перевидання андеграунду" і відобразить пізнання виконавця в мистецтві перевидань, чим він час від часу займається.

В’язане Море – сольний інді-проєкт музиканта Влада Яковлева, який також веде інший експериментальний проєкт під назвою Неймовіра. В’язане Море випускає різнопланову музику ще з 2016 року.

В’язане Море в мережі:

https://www.instagram.com/bloomed_in_september_tapes/

Фото обкладинки – Bandcamp