MAJESTY OF REVIVAL представили свій п'ятий повноформатник

Сьогодні вийшов п’ятий повноформатний альбом прогресивного гурту MAJESTY OF REVIVAL – "Pinnacle", над яким музиканти працювали в студії під час пандемії.

"З самого початку ми вирішили, що новий альбом буде звучати енергійно та об’ємно, тому довелося трохи пошаманити над гітарним саундом, зробити його більш м’ясистим у порівнянні з попередніми альбомами", – каже Дмитро, вокаліст та гітарист гурту, Неформату.

Хоча робота над альбомом відбулася відносно швидко, вона була доволі виснажливою – музикантам не щастило зібратися разом на етапі запису через їхні особисті справи. Та попри все, ніщо погане не відобразилося на самому звуці чи на ліриці.

"Взагалі, незважаючи на все, що сталося в нашому житті (та і загалом у світі) за час запису цього альбому, він вийшов яскравим, і не таким депрессивним, як попередній "Timeless".

Хоча пісні на альбомі не об’єднані спільним задумом, в корені своєму вони зводяться до одного – "треба йти вперед, що б не трапилось, і ніколи не зупинятися". Більше того, на цьому альбомі присутнє позитивне, якщо можна так сказати, продовження пісні "Bury Me" (ред. – "Захорони мене", альбом "Timeless") під назвою "Dig Me Up" (ред. – "Викопай мене")!

"Загалом – це знов мішанина жанрів, як у нас вже було на попередніх альбомах. Єдиним об’єднувальним ярликом цього релізу є progressive metal – під цим жанром і стараємося його просувати", – додає Дмитро.

Примітний "Pinnacle" ще й тим, що на ньому вдалося поспівати чи не всім – для гітариста Мирослава цей альбом став вокальним дебютом, також в багатьох піснях чути голос басиста Віталія, основного вокаліста, певна річ, та ще кількох виконавців. Також тут гурт вперше записав живу трубу та зробив фіти із музикантами Картсі Хатаккою та Девідом Рідманом.

Обкладинку для альбому намалювала Урсула Табака.

"З Урсулою ми вже працювали над кількома артами для останніх синглів. На обкладинці зображений персонаж, який має ціль піднятися на вершину гори, не дивлячись ні на які перепони на шляху."

Majesty Of Revival – ужгородський progressive metal гурт, який розпочав діяльність у 2009 році. На рахунку гурту п’ять повноформатних альбомів. Команда неодноразово співпрацювала з європейськими лейблами та вже заробила собі ім’я далеко поза межами України. Характерною рисою їхньої музики є незвичні поєднання, технічне та водночас мелодичне виконання.

Majesty Of Revival в мережі:

https://www.facebook.com/majestyofrevival/
https://soundcloud.com/morband/04-s7
https://www.instagram.com/majesty_of_revival/

Фото обкладинки – Instagram виконавців