Strike Each Other випустили перший українськомовний сингл

Нещодавно хардкор-гурт Strike Each Other видав сингл "Навколо мене" з актуальною українськомовною лірикою.

За словами музикантів, цей трек вони видали рекордно швидко, аби чимскоріше почати заробляти ним та тематичним мерчем на допомогу потерпілим українцям та збройним силам.

"Текст написав мій друг Міха Невідомський, який певний період був у Бучі під час її окупації, згодом йому вдалось вибратись. Після невеликого редагування тексту, щоб манера вокалу не відрізнялась від англомовної, Артем, вокаліст гурту, записав відео з репетиційної бази й всім учасникам сподобалось", – розповідає Віктор Ковальчук, гітарист гурту, Неформату.

Що стосується самої композиції, то вона народилася з віднайдених демо, зокрема з гітарного запису гітариста гурту Жені.

"Ми його [ред. – запис] доробили, змінили структуру треку трішки, додали соло. Діма, наш барабанщик, написав партії ударних та записав бас. Гітару я записав вдома, а Женя вдома записав соло. Все зроблено дистанційно."

Обкладинку для композиції виконав Spearhead Media, безкоштовно, на підтримку України. Сюжет композиції художник обговорив та погодив із вокалістом гурту.

Тепер, коли трек випущено, музиканти повернулися до роботи над своїм "замороженим" альбомом чотирирічної давнини. Як вони нам розповіли – альбом вже майже готовий, тож можна дописати його вгорі вашого waiting list’у!

Strike Each Other – металізовний хардкор-гурт, що був заснований у 2008 році в Тернополі. Команда є одним із найвпізнаваніших представників жанру, добре відомих в Європі. Дискографія нараховує демо, мініальбом, два повноформатні альбоми та сингли.

Strike Each Other у мережі:

https://www.facebook.com/strikeeachother/
https://strikeeachother.bandcamp.com

Фото обкладинки – Facebook виконавців