Новий кліп The BeatChess як привід для самокопання

Нещодавно харківське павер-тріо The BeatChess випустило свій перший в творчості кліп – той супроводжує пісню "Samy's wife" з їхнього четвертого альбому "Tuboculimanica".

"Відео має багато відсилок та образів, які кожен трактуватиме по-своєму. Звісно, хлопці з Free Bird Studio, які займалися сценарієм та зйомками, вкладали сюди свої думки та ідеї, на які їх надихала композиція. Але не хотілося б позбавляти глядачів можливості покопатися в самих собі", – розповідає Анатолій Яковлєв, басист та вокаліст гурту, Неформату.

 

Підготовка до створення кліпу тривала місяць – це й пошуки локації, й доопрацювання сценарію, й узгодження деталей тощо.

"Ми сподіваємося, що ця робота змусить слухача поговорити із самим собою, поставити собі питання й знайти на них відповіді."

Усі зйомки відбувалися в один день у Шаровському замку – історичному місці, що знаходиться у харківській області. Стан замку важко назвати задовільним, але для музикантів це було лише плюсом.

Зараз в гурта тривають роздуми над концепцією лайву, який The BeatChess теж хочуть випустити. Ну а також, звісно, їх не полишає думка про живі виступи, навіть за кордоном. Тому чекатимемо або на щось із цього, або на все разом.

The BeatChess – хард-рок гурт із трьох учасників, заснований у Харкові. Перший альбом музикантів вийшов у 2016 році. Всього гурт випустив 4 повноформатних альбоми, на останній з яких можна прочитати рецензію на нашому сайті.

The BeatChess в мережі:

https://www.facebook.com/thebeatchess
https://soundcloud.com/thebeatchessrockband
https://www.instagram.com/the_beatchess/

Фото обкладинки – Facebook виконавців