Contaminated вшанували пам’ять жертв Голодомору новим синглом

Ужгородський важкий гурт Contaminated випустив тематичний сингл "1933" у День пам'яті жертв голодомору.

"Тема Голодомору 1932-33 років в Україні є особливою для мене, оскільки мої родичі та багато інших українців постраждали від "червоної чуми". Тому я вирішив віддати шану всім, хто помер у той трагічний період історії країни", – розповів Неформату засновник проєкту Андрій Rawar.

Альбом "Nihilum", до якого увійде ця композиція, був записаний протягом 2019-2020 років на студії Beast Sound, що базується в закарпатській області. Аби досягти бажаного звучання, музиканти перебрали низку різних преампів та примочок на студії й використали її можливості максимально. 

 

Також Contaminated продовжують серйозно підходити до написання власних текстів:

"Лірика завжди була невід'ємною частиною творчості Contaminated. Якщо на ранніх релізах була традиційна для дез-металу gore-лірика, то згодом ми стали приділяти увагу більш філософським темам на кшталт нігілізму, людського виродження, внутрішньої боротьби тощо."

Обкладинку альбому виконав давній приятель музикантів Євген Колесник з гуртів "Спалахнув Шифер" та ex-Legacy of Brutality. Автором дизайну є засновник гурту Андрій Rawar, його ідея полягала у зображенні "дуалізму людини на фоні плинності часу".

Майбутній альбом гурту "Nihilum"очікується вже наступного року, виконавці хочуть видати його на лейблі Massive Sound власними силами. Музиканти також обмовилися про лімітований випуск альбому на фізносіях.

Хоча зараз не найсприятливіший час для виступів, Contaminated сподіваються давати живі виступи наступного року та вже мають сесійних музикантів для цього. Залишилося тільки знайти час та можливість.

Contaminated – ужгородський музичний проєкт, який заснували два товариші Rawar та Nefarious у 2007 році з метою грати олдскульний смерть-метал. У 2013 році вийшов їхній перший та найсильніший альбом "Your Ashes are Nothing". У 2017 році проєкт вийшов зі студійного формату, перетворився на повноцінний гурт й випустив EP "Womb of Neglection" на німецькому лейблі Wolfmond Productions. Наразі музиканти працюють над повноформатником "Nihilum".

Contaminated в мережі:

https://www.facebook.com/contaminated.ua/

Фото обкладинки – надали виконавці