Прямолінійний треш від Reabilitator: гурт випустив новий сингл

Треш-метал гурт Reabilitator ділиться свіжим синглом "Man Against Man" з майбутнього альбому "Mentally Defected".

В цій композиції музиканти доходять висновку про незмінність людського влаштування світу, а якщо глобальніше – про відсутність еволюції в наших складних соціальних зв’язках.

"В пісні йдеться про війну як про невід'ємну частину людського буття. Людина – одна з багатьох представників живої природи, для яких характерні соціальні зв'язки, створила суспільство зі своєю ієрархією та законами. Досить часто люди, які перебували на верхніх щаблях ієрархії, користувалися своїм статусом задля власної вигоди. Подібні процеси ми можемо бачити й зараз – люди не змінюються, війна не зникла, корислива сутність влади залишилась, – діляться музиканти із Неформатом.

 

Учасники Reabilitator записали цей сингл на власній домашній студії. Збір матеріалу, зведення та мастеринг зайняли в них приблизно 3-4 дні, конкретніше – вихідних дні, оскільки лише тоді музиканти мали час.

Обкладинкою альбому став кадр із відео, над яким музиканти дещо попрацювали в фотошопі. А що стосується відеоряду – його музиканти зробили задля задоволення потреб сучасного слухача:

"Для нас не було важливим зробити супермегакруте відео. Ми живемо в епоху візуалу і зараз просто недостатньо залити свою пісню на бендкемп та зробити пости з посиланнями в соцмережах. Також людей важко зацікавити горою тексту. А коли є візуальна складова, картинка або відео, то це вже набагато краще. За цим принципом ми вже випускали два сингли – "Save Me God" та "They Try".

Відео виконавці записували власними силами, біля власної студії на вулиці, вночі. Дублі з гітаристом були записані ще у серпні, а з іншими учасниками – вже наприкінці жовтня. Ефекту блимання музиканти досягли за допомогою звичайної настільної лампи – підключали та відключали вилку з розетки, такий ось DIY. Музиканти досі диву даються, як тоді нічого не згоріло.

Наразі Reabilitator готують до виходу новий альбом під назвою "Mentally Defected":

"Він буде в "кращих традиціях" Reabilitator, тільки з якіснішим звуком ніж попередні два альбоми. Ніяких експериментів чи відходу від жанру не буде. Приблизно 30 хвилин добротного трешу."

У планах музикантів нарешті "добити" третій альбом, який лежить в демозаписах ще з 2016-2017 років, а далі – просто насолоджуватися своїм ремеслом.

Reabilitator – thrash metal гурт, заснований у 2010 році в місті Запоріжжя. В активі гурту два повноформатних альбоми: "Global Degeneration"(2012) та "Social Programming"(2016).

Reabilitator у мережі:

https://www.facebook.com/reabilitator
https://www.youtube.com/c/Reabilitator/videos
https://reabilitator.bandcamp.com/

Фото обкладинки – Facebook виконавців