Reabilitator записали студійний лайв на нову пісню

Запорізький thrash metal гурт презентував новий сингл "They Try" та студійний лайв до нього.

Інструментальна частина була написана ще у 2015 році, текст до композиції музиканти створили лише цього року. Запис робили на домашній студії. Зведення та мастеринг здійснив ударник гурту Дмитро Прасолов. Цей, попередній сингл "Save Me God" та майбутній "Man Against Man", увійдуть до четвертого повноформатного альбому, тому що відрізняються від запланованої концепції третього LP, який вийде раніше (нагадуємо, у дискографії гурту поки два повноформатники). 

Концепція треку — "хочеш змінити світ, почни із себе".

"Насправді ідея подібного настрою в мене виникла ще років два тому, коли я вже пережив усі ті емоції невдоволення світом та глобальною несправедливістю, трохи зрозумів механізми реального життя і став сприймати світ таким, як він є.
Мені захотілося рухатися вперед і замінити концепцію "як усе погано" на "я зроблю так, що все буде класно". Як то кажуть: "хочешь изменить мир — начни с себя". Були деякі зміни в житті, деякий час я відчував повну апатію, але зараз я сповнений енергією і втілив ту свою намір у життя. Будемо докладати зусиль, щоб і далі реабілітувати на позитивній ноті", — розповів у коментарі нашому виданню ударник гурту Дмитро Прасолов.

Над відео музиканти також працювали самостійно. Монтаж робив Дмитро.

"Відео було зроблене у домашніх умовах карантину, кожен назнімав своїх відео, а потім я цілі два дні з ранку до ночі монтував його та додавав різні ефекти. У мене дуже слабкий ноутбук за сучасними мірками, тому процес був дуже напружений.

Потім постала проблема в тому, що я не зможу його зрендерити повністю — програма вилітала. Тому я вирішив розбити відео на дві частини, зрендерити по половині, а потім склеїти іншою програмою без перекодування. На 1:51 можна помітити цей момент склейки", — додає музикант.

 

У найближчому майбутньому гурт має випустити сингл "Man Against Man". Також, у цьому році, має вийти дебютний альбом сольного проєкту Дмитра — Prasolov. Ознайомитися із першим треком можна за посиланням.

Нагадуємо, наприкінці 2020 року гурт презентував сингл "Save Me God".

Reabilitator — запорізький треш-метал гурт, заснований у 2010 році. Дискографія нараховує два повноформатні альбоми. Наразі гурт активно працює над двома альбомами, що суттєво відрізняються за концепцією. Актуальний склад:

  • барабани та вокал — Дмитро Прасолов
  • бас — Олексій Новіков
  • гітара — Андрій Нарольский

Reabilitator у мережі:

https://www.facebook.com/reabilitator
https://reabilitator.ru/
https://www.youtube.com/c/Reabilitator/videos
https://reabilitator.bandcamp.com/