Подвійна смерть, подвійний метал: Обрій ділиться синглом з майбутнього спліта

Дев'ятого грудня вийде спліт із чотирьох треків, який записали дві метал команди – Обрій та Terrorscum. Сингл "Чорна смерть" гурту Обрій з нього вже доступний для прослуховування.

"Ми загалом фанати сплітів, але зараз цей формат непопулярний в Україні, до того ж далеко не всі погоджуються взяти участь у подібних ініціативах. Та все ж, коли ми дізналися, що наш барабанщик Петро грає в новому гурті й це жанрово близька до нас музика – одразу запропонували хлопцям записати спліт, а вони погодились", – поділився вокаліст Обрію Микола Мага із Неформатом.

Музиканти швидко порозумілися й оперативно записали та звели свої треки. Гурт Обрій взагалі записав барабани ще взимку – для майбутнього альбому і для цього спліта відповідно. Технічні обов’язки, зведення та мастеринг, лягли на Дмитра Бастанова.

Сингл "Чорна смерть" Обрій присвятили середньовічній епідемії бубонної чуми, і загалом тематика спліта будується навколо подібного. 

"У часи ковіду цікаво було зазирнути в минуле і згадати одну з найстрашніших епідемій в історії людства."

Обкладинку, як це вже звично, створив Ярослав Гроб, який співпрацює з Обрієм тривалий час. Згодом спліт з’явиться на дисках, які випустять Trismus Records i Neformat family, та на касетах від Surrogate rec.

У планах Обрію відвідати з концертами Дніпро, Київ, Львів і Одесу вже у лютому, а також завершити написання альбому до кінця цієї зими. Реліз ще незавершеної роботи гурт мітить на осінь 2022.

Обрій – ужгородський дез-метал гурт, створений у 2013 році. Дискографія нараховує два мініальбоми, лайв, спліт з Soulrest, збірка за участі вокаліста True Tough, та декілька синглів. На звучання гурту вплинули такі колективи як Bolt Thrower, Morgoth, Asphyx, Mangled Tosos, Gorefest тощо.

Terrorscum – новоутворений дез / треш метал гурт із Києва. Спліт з Обрієм буде їхнім першим релізом.

Обрій у мережі:

https://obrij.bandcamp.com/releases
https://www.facebook.com/obriymetaluzh
https://www.youtube.com/channel/UCjQvt6W9SSXlbMknsrLxOwA
https://www.instagram.com/obrij_metal/

Terrorscum в мережі:

https://www.facebook.com/Terroscum

Обкладинка –