The Rising Waters випустили ЕР про психічні стани

Київський indie rock гурт презентує новий мініальбом "Sociophobic".

Робота над релізом тривала упродовж року. Цього разу до написання клавішних партій долучилася вокалістка гурту Юлія Мінгажева. Над усіма іншими процесами працював інший учасник проєкту Андрій Савін.

"ЕР присвячений психічним станам і різним переживанням, бо в новій реальності ця сфера постраждала у багатьох людей. Звичайно, більшість, якщо не всі, і раніше зустрічалися з труднощами, але, мені здається, через локдауни та ізоляції ці проблеми стали гострішими.

Також в альбомі є місце для інших питань, які турбують особисто мене: харизматичні лідери-шахраї, які обманом опановують розуми людей заради вигоди, та треки про справжніх героїв", — розповіла у коментарі нашому виданню вокалістка Юлія Мінгажева.

Обкладинку створив Андрій Савін.

Наразі гурт накопичує новий матеріал. Нагадуємо, раніше ми писали про ЕР "Trust Issues".

The Rising Waters — київський гурт, що грає інді-рок з елементами електроніки, створений у вересні 2017 року. Це проєкт Юлії Мінгажевої (вокал, лірика), Андрія Савіна (музика), Валерія Ляцевича (гітара) і Тараса Муравицького (барабани), Перед тим, як зібратися разом, музиканти працювали в різних жанрах, як-то post-metal, psychedelic rock, industrial rock, що відображається на їхній теперішній творчості. Андрій і Тарас також відомі публіці за іншим електронним проєктом ISLANDINSIDE, у рамках якого вони вже випустили два EP. Дискографія The Rising Waters налічує три мініальбоми, кілька синглів та 7 відеоробіт.

The Rising Waters у соцмережах:

https://www.instagram.com/therisingwaters/
https://www.facebook.com/therisingwatersmusic/
https://therisingwaters.bandcamp.com/

Фото обкладинки — Олександра Каліна