The Rising Waters написали EP про кризу довіри

Київський інді-рок гурт представляє новий мініальбом "Trust Issues" та кліп на один з його треків.

Гурт має власний продакшн, тому всі етапи роботи над релізами: ідея, запис, аранжування, мастеринг, візуальний контент, дистрибуція, — виконує самостійно.

"Усі п'ять треків, які увійшли в нашу нову роботу "Trust Issues" об’єднують роздуми про концепцію довіри та її еволюцію в різних соціальних сферах. Ми рідко замислюємося, як насправді багато залежить від довіри в особистому житті, в суспільстві, на різних рівнях. Без довіри немає розвитку. Питання довіри стосується також дуже великої та важливої теми інформаційної гігієни, свободи слова та пропаганди, з усім цим стикається кожна людина щодня. Чи можна довіряти своїй інтуїції, де та межа довіри до тих, кого ми попросили керувати нами, і наскільки можна довіряти самому собі? Роздуми про це знайшли свій відгук у новому ЕP", — розповіла у коментарі нашому виданню вокалістка Юлія Мінгажева.

Обкладинку для EP створив художник-ілюстратор Олександр Лозовий. 

Зйомки кліпу на титульний трек "Landlie" проходили одночасно у Києві та у німецькому місті Бремен, де мешкає ударник гурту Тарас Муравицький, який не міг потрапити в Україну через карантин. 

"Кожен відзняв свою частину відео окремо, а анімаційний сюжет кліпу від руки намалював та оживив Андрій Савін. У центрі сюжету відео символ Світового дерева, що відображає довгий тернистий шлях, майбутнє, сьогодення і минуле конкретної людини та людства в цілому. І тільки об'єднання навколо спільних цілей може врятувати наш дім від непоправних руйнувань.

Швидкий, наступаючий ритм пісні та гостросоціальний злободенний текст змушують зайвий раз замислитися над тим, що у людства немає іншого дому, крім нашого світу і сліпо довіряючи "господарювати" у своєму будинку самозванцям — дуже легко його втратити. " Чи можеш ти повірити, що ми ніколи не керували цією землею? Просто мріяти — недостатньо”, — саме про це пропонується поміркувати слухачеві", — додає Юлія

 

До слова, минулого року гурт зняв відео на інші композиції із нового мініальбому, це відеокліп на трек "Intuition" та лайв-версія пісні "Cut it Out".

У творчих планах гурту — наступний альбом, над яким триває активна робота, та вихід нових відео на підтримку останнього релізу. 

The Rising Waters — київський гурт, що грає інді-рок з елементами електроніки, створений у вересні 2017 року. Це проєкт Юлії Мінгажевої (вокал, лірика), Андрія Савіна (музика), Валерія Ляцевича (гітара) і Тараса Муравицького (барабани), Перед тим, як зібратися разом, музиканти працювали в різних жанрах, як-то post-metal, psychedelic rock, industrial rock, що відображається на їхній теперішній творчості. Андрій і Тарас також відомі публіці за іншим електронним проєктом ISLANDINSIDE, у рамках якого вони вже випустили два EP. Дискографія The Rising Waters налічує два мініальбоми, кілька синглів та 7 відеоробіт. 

The Rising Waters у соцмережах:

https://www.instagram.com/therisingwaters/
https://www.facebook.com/therisingwatersmusic/ 
https://therisingwaters.bandcamp.com/