Артем Бемба працював 6 років над новим альбомом

Львівський прогрок музикант презентував новий повноформатний альбом "Fried Autumn Leaves".



Перші напрацювання Артем Бемба зробив ще у 2015 році. Більшість мелодій була створена ним під час велосипедних прогулянок. Над усіма процесами засновник проєкту працював самостійно в домашніх умовах.

"Я відчував, що в попередніх альбомах дуже перенасичував аранжування різними додатковими партіями та інструментами, тому тут намагався діяти простіше. Не робити значних нашарувань, обмежитися певним сталим інструментарієм та не зловживати барабанами. Може видатися смішним, але раптом мені дуже сподобався саунд звичайного музичного трикутника. На цьому релізі я використав його вперше у своїй творчості й тут він є у багатьох треках", — розповів у коментарі нашому виданню засновник проєкту Артем Бемба.

За словами автора, в новому альбомі скрізна концепція відсутня.

"Тексти пісень можна умовно розділити на сентиментальні зарисовки з буденного сільського життя та спроби висловити через музику деякі свої внутрішні переживання. У деяких піснях ці теми об’єднуються. Проте я ще спочатку знав, що це буде дуже "осінній" реліз і що він має вийти якраз у пізню осінню пору. Особисто для мене увесь альбом — це ніби подорож від теплого та сонячного вересня до темного та холодного листопада, тому я дуже радий, що я зможу випустити його саме зараз", — додає музикант.

На обкладинці можна побачити знімок фотографки miaou_magic, зроблений у 2018 році.

У найближчому майбутньому Артем Бемба планує презентувати альбом наживо, також навесні 2022 року вийде наступний LP, який практично готовий.

Нагадуємо, раніше ми писали про альбом "The Traveler". Також, за посиланнями ви можете ознайомитися із рецензією на LP "Harvest" (2019) та нашими матеріалами про лонгплеї "Games On A Tree" (2019) та "Agalma" (2019).

Artem Bemba — сольний прогроковий проєкт львівського музиканта Артема Бемби, учасника гуртів Sealand Airlines, Sherpa The Tiger та OLES. Дискографія нараховує десять різноманітних релізів тільки в рамках сольного проєкту. Серед інфлуенсерів музикант вказує різноманітний джаз, краут-рок, прог та хард-рок, електроніку, психоделію, інді, сінгерів-сонграйтерів, академічний авангард та українські ВІА.

Artem Bemba у мережі:

https://artembemba.bandcamp.com/album/agalma
https://www.facebook.com/artembembamusic/

Фото обкладинки — Тетяна Ярмолович