Дебют: емо-панк про хвилювання від serpents.

Український emo punk/math rock гурт презентував дебютний трек "thrills".



Музиканти частково працювали самостійно в домашніх умовах над композицією, частково - на студії Skyborn Waves, що відповідала також і за зведення та мастеринг.

"Трек про хвилювання й переживання, як невіддільну частину приємних речей (на кшталт нової закоханості чи безсонної ночі перед далекою подорожжю), так само як і неприємних. Усвідомлення того, що ти не можеш зрозуміти, навіщо прокидатися зранку чи що тобі нема чим платити за житло цього місяця.

Теглайн пісні "thrills shall pass" — це заклик до усвідомлення й маніфест прийняття того, що будь-які тривоги і взагалі будь-які почуття проходять. Така собі гіркувато-солодка промова про плинність гарних і поганих життєвих моментів. Крім того, для нас це ще й нагадування для самих себе, що треба продовжувати йти попри те, що подорож іноді дуже важко дається", — розповіли в коментарі нашому виданню учасники гурту.

Обкладинку створив гітарист гурту Віталій. Фото зроблене у 2012 році посеред миколаївського лісу, що палає.

Наразі музиканти працюють над повноформатним релізом, який має невдовзі вийти. Також гурт презентує відео на цей трек та ще один сингл/відео.

serpents. — український емо-панк/матрок гурт, створений у 2019 році. Дискографія нараховує один сингл, готуються випустити повноформатний альбом. Серед інфлуенсерів музиканти вказують Modern Baseball, Tigers Jaw, Touché Amoré, Alkaline Trio, Blink-182 та Underoath.

serpents. у мережі:

https://serpents.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/serpentswho
https://www.instagram.com/serpentswho/
https://serpents.band/

Матеріал для обкладинки наданий учасниками гурту