Pocket Country випустили дебютний ЕР

Львівський shoegaze/alternative rock гурт презентував дебютний однойменний мініальбом.



Записували всі інструменти одночасно на студії Jenny Records. Підготовка тривала упродовж літа-осені 2020 року. Над зведенням та мастерингом працював Мар’ян Криськув (Charm).

"Давно хотіли спробувати підхід запису всіх інструментів одночасно. Це вимагало певного рівня підготовки, тому все літо та осінь 2020 довго і нудно відточували наші треки на репетиціях. У листопаді залетіли до всім нам відомої студії Jenny Records, де провели два супер виснажливих дні та зробили десятки дублів. Звісно, не все ідеально, але ми були задоволені собою і результатом. Дуже часто українські групи відправляють накопичення для зведення/мастерингу за кордон. Ми ж прийняли рішення робити це на місці. Дуже кльовий досвід коли є можливість сісти в одній кімнаті зі звукоінженером і попрацювати над цим разом", - розповіли музиканти у коментарі нашому виданню. 

Найближчим часом гурт презентує ЕР наживо. Видання релізу на фізичних носіях музиканти не планують, "оскільки це певна розкіш і потрібно мати досить хорошу фан-базу, щоб це було актуально".

Нагадуємо, раніше ми писали про дебютний трек гурту — "Black Ship".

Pocket Country — львівський шугейз/альтрок гурт, створений у 2019 році колишніми учасниками The Sunset Survival та I Gave Back. Дискографія нараховує один сингл та мініальбом. Серед інфлуенсерів музиканти вказують DIIV, Hum, Nothing, Superchunk, Drug Church та Title Fight.

Pocket Country у мережі:

https://pocketcountry.bandcamp.com/

Матеріал для обкладинки взято з офіційних ресурсів гурту