Sad Novelist написав ЕР про покаяння

Івано-франківський альтернативний виконавець презентував новий мініальбом "Каяття".

Реліз артист записав на домашній студії самостійно упродовж останніх чотирьох місяців. Над зведенням та мастерингом працював SadSvit.

"У цьому релізі немає конкретного витоку натхнення, адже коли я чимось сповнюю свій запал, то натхнення стає для мене універсальним ресурсом, без заданої тематики, спеціалізації й тому подібного.

Із самого ж твору випливає, що альбом символізує чотири стадії покаяння: розпач, боротьбу, безумство та примирення з реальністю", — розповів у коментарі нашому виданню виконавець.

Фото для обкладинки зробила дівчина артиста:

"Одного разу, в темний вечір, я прийшов до своєї дівчини у новому вбранні, а їй настільки сподобався мій вигляд, що вона зробила фото, а вже вночі в інстасторі я побачив це ж фото в діджиталі у мінімалізмі, і це було справді гарно. Її стилістика здалася мені настільки доречною до моєї творчості, що після того, як вона аналогічно виконала мені обкладинку на "Каяття", я хочу всі кавери в її виконанні". 

Музикант планує випустити декілька колаборацій з Sleepy Andy, drimandr та Echteliebe, а також виступити в Одесі та Чернівцях. 

Sad Novelist — івано-франківський альтернативний проєкт, заснований у 2020 році. Музика виконавця балансує на межі постпанку, альтернативного року та трепу. Дискографія нараховує два мініальбоми та декілька синглів. Цього року Sad Novelist також вперше можна було почути наживо в Івано-Франківську. 

"Проєкт Sad Novelist - сольний, я записую гітару електрогітару через звукову карту, а потім пишу біт в секвенсері на комп’ютері. Особливо зважаю на ліричність слів, мені важливий контекст та техніка пісень, що я співаю. В альбомі «Каяття» я готовий довести прогрес свого ліриконаписання", - переконує музикант. 

Sad Novelist у мережі:

https://soundcloud.com/sadnovelist
https://www.instagram.com/romanesque_novelist/
https://www.youtube.com/channel/UC0VjQ6bCOO-5RROCJcDg_wA

Фото обкладинки — Дмитро Обухов