Дебют: канонічно-бридкий goregrind від Hulla

Ужгородський goregrind гурт презентував дебютний мініальбом "Supermassive Black Wound".

Запис гурт робив на трьох місцевих студіях: ударні - на студії звукорежисера Гени Дев’ятова; гітари та бас — у домашніх умовах; вокал — на DOTA studio. Зведення та мастеринг робив Діма Богуш, учасник гуртів Аbduction та Спалахнув Шифер.

"Єдиної концепції немає, хоча лірика і придумувалася майже за один день, задовго після запису вокалів — це нормальне явище для гуртів, у яких тембр голосу, подача та звучання вокалу має першочергове значення, а не розбірливість слів. Це таке собі "лібрето" до музики, для надання атмосфери. Сама лірика — це класична "расчлєньонка" із вкрапленнями соціальщини", — розповів у коментарі нашому виданню ударник гурту Женя Степлер.

Основа обкладинки — реально фото, зроблене товаришем гурту, словацьким онкологом.

"На ньому зображений безхатько, який запустив карциному (термінальна стадія пухлини, метастази в легені та печінку) і, на жаль, допомогти йому вже було неможливо, при всьому бажанні", — додає музикант.

Наразі гурт працює над накопиченням нового матеріалу.

Hulla — ужгородський ґорґрайнд гурт, створений наприкінці 2020 року. Дискографія нараховує один мініальбом. Серед інфлуенсерів музиканти вказують: Dead Infection, Squash Bowels, Epicrise, Mental Demise, ранній Genesis та lo-fi house. Актуальний склад:

  • Женя Степлер — ударні/гітара (ex-Necas, Veryovka Choir, ЙYЙ, ex-Displease, ex-Rise of Cadia, ex-Skruta, ex-The Symbioz),
  • Корнел — гітара (Сastrum, Unfocused)
  • Робік — вокал (ЙYЙ, Distinct)

Hulla у мережі:

https://hulla.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/hullagrind

Фото обкладинки — Валерія Вончул