Камбек від merryruzvelt

Львівський post hardcore гурт презентував альбом "Камбек".

Багато напрацювань музиканти зробили ще в рамках гурту Lost Animals. Остаточно за запис музиканти сіли у 2020 році під час самоізоляції на складі компанії з оренди музичного обладнання FatSound. Зведення та мастеринг робив Mike Kravets зі Skyborn Waves.

"Альбом про повернення, перезапуск, переродження гурту. Світ навколо нас постійно надихає на записи, які б ототожнювали собою час, у якому вони існували та були написані.

  • "Марс" — це фантазія про подорож до Марсу, яка вже запланована. Ми спостерігаємо за Маском і його новинами та надихаємось цією темою.
  • "Спорт Цех" — інтро. Це назва веломайстерні, де ми проводимо дуже багато часу. Ми захоплюємось велоспортом та написали цей трек для того, щоб змонтувати атмосферне відео про збирання велосипеду механіком.

Загалом весь альбом — алегорія та образи. Це як людина, яка має поганий зір і фантазує на тему того, що вона бачить без окулярів. Усе те, що з нами відбувається кожен день, це щось або нічого, воно може щось значити, а може і не значити", — розповів у коментарі нашому виданню гітарист/вокаліст гурту Станіслав Лунін.

Над обкладинкою музиканти працювали самостійно.

"Барабанщик, який грав на цьому альбомі, відсутній на обкладинці, а точніше частина його обличчя, бо там зображені частини наших голів у формі однієї голови, що символізує єдність Рузвельтів", — додає Станіслав.

У рамках промокампанії до альбому-повернення гурт зняв декілька цікавих відео.

"Стартували з дебютного "Бути як усі". Почавши знімати свої відеорозповіді, ми одразу визначили для себе основним жанр детективу, хоча в піснях немає того, про що йдеться в кліпах, але все ж зв’язати сюжети іноді можна.

  • "Бути як усі" — питання, яке кожен собі задає та вирішує, чи він є особистістю, чи його сила в зграї — актуальна для нас тема на кожен день. Відео є кримінальною відеофантазією — детективна сатира на тему жахів у промзоні, де музиканти показують свою буденність, але паралельно завжди існує покоління, яке не розуміє цього шуму, і воно завжди проти.
  • Друге відео — "Сонце й Зорі" — є історією вбивства. Головний герой вбив жінку за зраду. Оскільки жили вони в Брюховецькому лісі, то магічним чином душа жінки переселилася у вовчицю, яка стає найкращим другом брутально-класичному лісорубу, бо, як відомо, пси людей не зраджують.
  • Треті зйомки на пісню "Марс" уже відрізнялися від попередніх двох — наш приятель Моріс Терневич із Mons Productions (мандрівник, оператор та режисер), запропонував зняти відео, головною темою якого буде червоний колір", — коментує музикант.

Наразі гурт готується до живих презентацій альбому та збирає новий матеріал.

Merryruzvelt фігурують у двох наших матеріалах про ізоляційну сцену Луганська та емо-сцену Лівобережжя.

Merryruzvelt — львівський постхардкор гурт, заснований 2009 року в Луганську. За 12 років існування колективу, його назва та склад кількаразово змінювалися, тому підрахувати точну кількість релізів гурту важко. З моменту його возз'єднання в 2014 році, дискографія гурту нараховує один повноформатний альбом. Музиканти надихаються гуртами на кшталт Arcane Roots, Black Peacks, Underoath, Drop Dead Gorgeous, Tides Of Man, Circa Survive, Saosin та From First To Last.

Merryruzvelt у мережі:

https://www.facebook.com/merryruzvelt
https://merryruzvelt.bandcamp.com/
https://www.instagram.com/merryruzvelt/
https://linktr.ee/merryruzvelt

Матеріал для обкладиники наданий учасниками гурту