Brat випустили відео на трек "Глобальне потепління"

Львівський хіп-хоп проєкт презентував відео на трек "Глобальне потепління" з останнього альбому "Культурний Шок".

 

Над відео працювала команда Yuzhane Production (Grandma’pick, Grayshapes, Heartprints).

"Кліп знімали в межах проєкту "Культура on\off". Він спрямований на розвиток та популяризацію суто маленьких регіонів та сіл, яких не торкнулася урбанізація. Саме в них збереглася трушна культура. Але про неї ніхто не знає через недорозвиненість там роботи в цифрових форматах. Локація зйомок — Чорний Острів неподалік Хмельницького. Це несправедливо забуте туристами містечко на Хмельниччині з довгою історією та цікавою культурною спадщиною.

Наприклад, іще 1556 року король Сигізмунд II Август надав Чорному острову магдебурзьке право. На честь цієї події тут було зведено укріплений замок. А вже в другій половина XVIII ст. Міхал Пшездецький збудував тут розкішний палац. Також у містечку діє ще одна культурна пам’ятка — Чорноострівський літературно-краєзнавчий музей українського поета-байкаря Леоніда Глібова.

Відео — це нова інтерпретація сенсів пісні "Глобальне потепління" — передчуття аграрного апокаліпсису, вихід із берегів океану томатного соку, проминання людської сутності і вічності людської любові", — розповів у коментарі нашому виданню засновник проєкту Brat.

Найближчим часом від проєкту варто очікувати ще одне відео.

Нагадуємо, наприкінці 2020 гурт випустив повноформатний альбом "Культурний Шок". Також на сайті є рецензії на ЕР "Томос" (2019) та LP "V​$​TAVЛЯЄ" (2018). Ознайомитися із виконавцем ви можете в нашому інтерв’ю.

BRAT — львівський хіп-хоп проєкт, створений у 2017 році. Дискографія нараховує два повноформатні альбоми та один ЕР.

BRAT у мережі:

https://www.instagram.com/bratmusicua/
https://www.facebook.com/bratmusicua/
https://bratua.bandcamp.com/releases
https://soundcloud.com/bratua

Фото для обкладинки надано учасником проєкту