Heartprints повернулися із новим ЕР після трирічної студійної перерви

Запорізький alternative rock/melodic metalcore гурт презентував новий мініальбом "Egomania".

Робота над релізом почалася два роки тому. Запис гурт робив на місцевій студії, зведенням займався Роман Бондарь (Firefly Waterfalls, Quiet Advice, Septa, Palay, Space Of Variations, Bojevilla, Try Lying Awake).

"Концепція альбому побудована на людських рисах, ставленні до себе та до інших, як із негативної, так і з позитивної сторін. Є віра в себе, шлях до мети, завзятість, а є заздрість, самолюбство, й обман. Треба любити, поважати себе, але не дивитися на інших згори вниз", — розповів у коментарі нашому виданню вокаліст гурту Артем

Обкладинку створив гітарист/вокаліст Space Of Variations Олексій Зацерковний.

Над відео на трек "Make Your Choise" працювала команда Yuzhane Prod. (Grayshapes, Icarus Driver, Space of Variations, Grandma’pick) під керівництвом режисера Максима Лавренчука.

 

"Зйомки тривали упродовж двох зимових днів: перший — музиканти, другий — актори. Мали почати о 17:00, після заходу сонця, але почали тільки о 21:00 через те, що оператор та режисер, які їхали в Запоріжжя потягом, затрималися через аварію — зійшов із рейок товарняк. Сказати, що ми злякалися — нічого не сказати.

У перший день знімали до 06:30 ранку. У другий день усе вже працювало як швейцарський годинник. Це був натуральний конвеєр. Як тільки один актор відзнявся, наступний уже був у повній бойовій готовності.

Було ну дуже холодно. У приміщенні максимум +6 тепла. І коли ти дивишся на дівчат у сукнях, на балерину в панчохах, закутану у дві ковдри, на лицаря в сталевих обладунках, на візажистів і гримерів, які льодяними руками продовжували працювати — дивуєшся й не розумієш, як це все насправді вдалося", — додає музикант.

Наразі гурт працює над новим відео на трек, що не увійшов до ЕР. Також у планах музикантів зробити новий мерч та випустити відео на ще один трек із мініальбому.

Нагадуємо, на сайті є рецензія на ЕР "See It All" (2018).

Heartprints — запорізький альтрок/мелодік-металкор гурт сформований у 2018 році. Дискографія нараховує два мініальбоми. У період із 2012 до 2018 були відомі під назвою Sunset Poetry.

Heartprints у мережі:

https://heartprintsband.com/
https://www.facebook.com/Heartprintsband/
https://soundcloud.com/heartprintsban
https://www.instagram.com/Heartprints_band
https://www.youtube.com/channel/UCvrPWpkfhpVULw9yayf0VbQ

Фото обкладинки — Гера Суліков