У дебютному відео Rosequit шукають відповіді на складні запитання

Київський alternative rock гурт презентував відео на сингл "Зникаю".

 

Перші напрацювання композиції були зроблені 6 років тому. Запис гурт робив під керівництвом Алекса Крамера на студії Louder Hub. Мастеринг та зведення - Олександр Садовець (На Хаті Records).

"Для мене цей трек — дискусія й пошук відповідей на свої ж складні питання, і врешті рішення — прийняте й безповоротне. Хоча, наприклад, у коментарях до відео люди писали, що це дуже сумна пісня — зовсім інші емоції. Нашій менеджерці Василині Наконечній здається, що трек про самоідентифікацію. Коротше, одної думки тут нема", — розповів у коментарі нашому виданню вокаліст/гітарист гурту Юра Грузинський.

Над відео працював режисер Іван Буянський, котрий також працював над першою версією відео "Шум" від Go_A. Одну із ролей зіграв журналіст Сергій Іванов (Антиподи).

"У відео все зводиться до концепту, про який я згадував вище — діалог і пошук рішень. У процесі ми зрозуміли, що було б добре показати цей діалог. Саме тому ми запросили до зйомок журналіста Сергія Іванова, який реально непересічний, дуже цікавий, часом жорсткий і незручний інтерв’юер. Власне, ми якраз показуємо ці незручні й давно відкладені питання і відповіді на них, проте відповіді у вигляді гри — музики, самої пісні.

Крім того, є лінія, де людина бродить по темній локацій, і чим далі герой йде, тим впевненіша його хода, тим світліше стає надворі й усвідомленіший його шлях. Врешті він добирається до фінальної точки, де стає зрозуміло, що інтерв’юєр — він сам і відповіді знайдено", — додає музикант.

Після релізу відео гурт випустив лайв-версію синглу "Слово".

Rosequit — київський альтрок гурт, створений у 2019 році. Дискографія нараховує шість синглів. Актуальний склад:

  • Юра Грузинський — вокал/гітара/клавіші
  • Юра Гагарін — бас
  • Іван Корнієнко — ударні.

Rosequit у мережі:

http://www.facebook.com/rosequit.ua
https://www.instagram.com/rosequit.ua/
https://soundcloud.com/rosequit
https://open.spotify.com/artist/7smBqzQRi2ccPWAYkMdDFs

Фото обкладинки - Юлія Лещенко