Your Inner God випустили альбом класичного психоделічного стоунеру

Харківський психоделічний гурт презентував новий мініальбом "Another Dimension".

Робота над EP тривала упродовж двох місяців. Традиційно, музиканти над усіма процесами працювали самостійно на домашній студії. Вокал записував Керюха Керюхин (Голос Внутренней Котельной).

"Another Dimension" — це альбом про подорожі крізь думки, зміни свідомості та прагнення автора поїхати на Марс, щоб написати там музику, що врятує Землю", — йдеться в описі до релізу.

Обкладинку музиканти зробили самостійно. Най ній зображена пляшка Кляйна, що символізує натхнення наукою та багатошаровість всесвіту.

Цікавим фактом про альбом є те, що трек "Another Dimension Pray" є емоційним та сенсовим відсиланням на попередній реліз "Alone & Around", тоді як перший трек наступного альбому буде посиланням на цей реліз.

Наразі Your Inner God працюють над створенням відео на один із треків. Також гурт має доволі нетиповий мерч та відкрив свій патреон.

Нагадуємо, раніше ми писали про відео "Bliss" з альбому "Monochromic". Познайомитися з музикантами ви можете у нашому інтерв’ю.

Your Inner God — харківський психоделік/стоунер гурт, створений у 2016 році. Дискографія нараховує два повноформатні альбоми та два ЕР.

Your Іnner God у мережі:

https://yourinnergod.bandcamp.com
https://soundcloud.com/your_inner_god
https://www.facebook.com/yourinnergod/
https://www.instagram.com/your_inner_god
https://www.youtube.com/channel/UCALNF56Mm1qF7AU81jGRXGQ