Sinoptik оголосили дату виходу нового LP

Український hard rock гурт повідомив, що 11 червня випустить новий повноформатний альбом "The Calling".

"Пісні, як і назва, нагадують кожного мандрівника, воїна, водія, лікаря чи навіть батька. Про те, що коли ти їдеш, хтось чекає тебе, коли ти добираєшся туди, куди йдеш. Якщо ви загубите когось із близьких вам людей, нагадайте собі, що вони чекають, коли ви наздоженете.

Це також історія про людину, яка все життя прагнула досягти своєї мрії, але коли нарешті, досягла її, зрозуміла, що в гонитві не звертала уваги на важливі речі в житті.

Кожна пісня описує різні життєві цикли та етапи головного героя. Із самого дитинства й до досягнення своєї мрії. Зрештою, незрозуміло — помре він чи почує поклик", — йдеться в описі до альбому.

Нагадуємо, раніше гурт уже презентував три сингли з цього релізу: "Black Soul Man", "Apple Tree" та "Sell God's Number". Також наразі у вільному доступі є четвертий трек з альбому — "The Call".

Останній реліз Sinoptik — мініальбом "From Nothing To Forever" вийшов торік. Ознайомитися із рецензією на цей реліз та повноформатний альбом "Interplanet Overdrive" (2016) можна за посиланням.

Sinoptik — український психоделік/стонер/альтрок гурт, сформований у 2012 році. Дискографія нараховує три повноформатні альбоми, ЕР та три сингли. У 2016 році музиканти здобули титул найкращий новий рок-гурт світу, здобувши перемогу на Global Battle Of The Bands.

Sinoptik у мережі:

https://www.facebook.com/SinoptikBand
https://www.instagram.com/sinoptikband/
https://www.youtube.com/user/sinoptikband
https://thesinoptik.bandcamp.com/