Sinoptik випустили другий сингл з майбутнього повноформатного альбому

Український рок-гурт випустив новий трек та відео "Apple Tree".

 

Накопичення, запис матеріалу та зведення гурт робив самостійно на власній домашній студії. Мастерингом займався звукорежисер Макс Мортон.

Концепція треку — іскри добра, що запам’яталися нам у дитинстві, є головним тригером для внутрішньої трансформації.

"Більшість людей забуває про мрії, що були в їхніх серцях у дитинстві та юності. Урешті-решт ці люди виростають та перетворюються на черствих дорослих, у житті яких немає місця магії та любові. Усе їхнє життя стає суцільними щурячими перегонами в замкнутому лабіринті жорстокої реальності.

Кожен із нас сам будує свою реальність, але ми занадто часто про це забуваємо. Забуваємо також, які справжні цінності існують у нашому житті: близькі люди, родина та прості радості. Ми ж хочемо нагадати про це кожному, витягнути назовні забуті приємні дитячі спогади. Щоб кожен, хто збився зі свого шляху, зміг знову повірити в себе", — говорять музиканти в пресрелізі.

Над відео працював режисер Віталій "Шах Таліфта" Старченко (Jinjer, Velikhan), із котрим гурт уже встиг створити відео на перший сингл з альбому "Black Soul Man".

"Це суцільний експеримент, починаючи від знімальної локації й закінчуючи унікальною саморобною лінзою. Ми прагнули показати красу та зухвалість одночасно, адже це напряму пов’язано з духом нашої музики.

Прискорена зйомка, психоделічні кольори та покинуте, усіма забуте місце. Усе це перетворюється на вузький місток сюрреалізму, по якому ми намагаємося вести глядача, аби він потрапив у яскравий дивовижний сон.

Візуальна атмосфера, де все здається неможливим та одночасно таким справжнім, підсилює посил пісні — мрії або їхня відсутність створюють нашу реальність", — додають музиканти.

У найближчому майбутньому варто очікувати третій, останній сингл із майбутнього альбому, реліз котрого має відбутися навесні цього року.

Нагадуємо, останній реліз Sinoptik — мініальбом "From Nothing To Forever" вийшов торік. Ознайомитися із рецензією на цей реліз та повноформатний альбом "Interplanet Overdrive" (2016) можна за посиланням.

Sinoptik — український психоделік/стонер/альтрок гурт, сформований у 2012 році. Дискографія нараховує три повноформатні альбоми, ЕР та три сингли. У 2016 році музиканти здобули титул найкращий новий рок-гурт світу, здобувши перемогу на Global Battle Of The Bands.

Sinoptik у мережі:

https://www.facebook.com/SinoptikBand
https://www.instagram.com/sinoptikband/
https://www.youtube.com/user/sinoptikband
https://thesinoptik.bandcamp.com/