Hidden Element завершив концептуальну трилогію

Київський електронний проєкт презентував новий мініальбом "Cycles".

Робота над релізом тривала упродовж трьох років. Серед чотирьох авторських композицій є два ремікси від Nocow та Throwing Snow. Мастеринг робив Саша Павленко (Sunchase / Na Nich).

Над обкладинкою працювали учасники творчої команди CREVV Антон і Ната Іванови.

"Cycles" - це третя та остання частина трилогії релізів HIdden Element перед повноформатним альбомом. Усі три обкладинки пов’язані однією концепцією, яку придумали та зробили Антон і Ната Іванови, учасники творчої команди CREVV.

Для мене важливо було показати на обкладинках красу природи України. Коли я рік жив у Лос-Анджелесі, зрозумів, що реально фанат свого краю та не можу жити деінде. На артворку "Cycles" — фото з родовищ із Кривого Рогу", — розповів у коментарі засновник проєкту Ігор Кириленко.

У найближчому майбутньому від проєкту варто очікувати повноформатний альбом. За посиланням ви можете ознайомитися із рецензією на альбом "Together" (2016).

Hidden Element — київський електронний проєкт, створений у 2011 році. На початку творчого шляху Ігор Кириленко створював музику з Нілом Тарасовим. За десять років існування проєкту зібралася доволі велика дискографія. Один із треків проєкту був треком місяця за версією DJMAG UK. У 2015 відео на трек "Simple Song" потрапило в топ 10 за версією KMag UK.

Hidden Element у мережі:

https://hiddenelement.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/hiddenelementua/
https://soundcloud.com/hiddenelement
https://www.instagram.com/thisishiddenelement/