ZFeelZ порушили тему сексуального насилля у новій роботі

Київський indie rock гурт після досить тривалої паузи в релізах повернувся з новим синглом "Disappear" та кліпом до нього. І пісня, і відео — це міркування над темою сексуального насилля.

 

Режисером кліпу став Роман Волосевич, який також зняв відео "PTAHA FRED" для гурту The Unsleeping.

"Оскільки тематика пісні досить гостра, ми не хотіли оступитися чи зробити красиву, але пусту роботу. Тому вирішили зняти максимально реалістичну історію. Історію, де пересування героїні з точки А в точку Б перетворюється в процес подолання травматичної ситуації, яка може статися з кожним з нас", — йдеться у пресрелізі гурту. 

Головну роль у кліпі зіграла Таїсія-Оксана Щурук, акторка підліткового серіалу "Перші ластівки".

"У кліпі ми намагалися показати усі стадії прийняття того, що сталося з дівчиною. Від моменту, як вона прокинулася в лісі, до розуміння того, що її згвалтували і вона має знову подивитися в очі свого насильника. Вона не знає, навіщо, але це єдине, що їй потрібно в цей момент. У цьому є щось абсурдне, але цей елемент особистої боротьби допоможе дівчині жити далі", — зазначають музиканти. 

Пісня "Disappear" увійде в новий мініальбом ZFeelZ, реліз якого відбудеться у травні. Нагадаємо, гроші на його запис гурт зібрав на краудфандингу.

ZFeelZ — інді/альтернатив-рок гурт із Києва. У 2019-му вийшов їхній мініальбом "Waves of Shards". За останній час виступали на різних за величиною майданчиках: ШООМ, ЮБК, Американському Домі, Мистецькому Арсеналі та на кількох фестивалях — Vertuha Arts Festival, Air ГогольFest, Winter Mass VII.

Рецензію на мініальбом можна прочитати за цим посиланням. Також на сайті є інтерв’ю з ZFeelZ.

ZFeelZ у мережі:

https://www.facebook.com/zfeelzband/
https://www.instagram.com/zfeelz.band
https://www.youtube.com/channel/UCuJ2SwfqZvt6vdZZdprgAOg