ZFeelZ збирають гроші на новий реліз

Київський indie rock гурт запустив краудфандингову кампанію зі збору коштів на запису нового мініальбому "All Viewers Are Confused" та знімання відео.

"Чесно, у нас не було ніякого страху, що не вийде зібрати потрібну суму. Насамперед, ми віримо, що зараз музика може існувати без підтримки великих лейблів. І для цього не обов’язково записуватися дома в ноутбук і знімати кліпи на телефон. Тут є велика кількість плюсів: ми не зобов’язані підлаштовувати нашу музику під якісь встановлені норми, вона залишається такою, якою ми її чуємо, водночас, не втрачає якості.

Ми знаємо, що навколо нас є ком’юніті, яке любить нашу творчість та мріє про розквіт української інді-рок сцени. Дуже круто відчувати, що підтримати проєкт може велика кількість людей, тим самим зміцнивши це ком’юніті", — розповіла у коментарі нашому виданню вокаліста гурту Анна Ліпатова. 

Також, гурт оновив склад — на місце ударниці Елізи Довженко прийшов Саша Іванов. Він вчився грати на ударних змалку, згодом був учасником одного пост-панк проєкту, але саме ZFeelZ називає своїм першим серйозним гуртом. 

"Майже відразу з’явилася купа справ: запис, розробка айтемів для краудфандингу, зустрічі, репетиції, зйомки... Мене дуже тішить, як швидко ми знайшли спільну мову і з якою легкістю відбувається комунікація. Мені подобається музика, яку ми граємо, але, можливо, найголовніше –– я вважаю інших учасників своїми друзями і вже встиг їх полюбити", - розповідає Сашко

Планами на майбутнє та про концепцію майбутнього мініальбому "All Viewers Are Confused" нашому виданню розповів гітарист ZFeelZ Влад Іванов:

"Я хочу щоб люди слухали наші пісні, та десь в серці щось трошки боліло, щось таке, що давало б слухачу зрозуміти, що він не один, і що навіть якщо ми не знайомі, то наша музика завжди поруч.

Щодо жанрової складової, то цей альбом, як то кажуть, all over the place. Його можна умовно поділити на дві частини: світлішу та добру, та на темнішу й зачинену.

Тайтловий трек "All Viewers Are Confused" йде разом із піснею під назвою "Disappear". Ці пісні зображають негативні емоції, нагадують про те, що світ не такий приємний, як би ми того хотіли. Окрім текстів, інструментальна частина є поки що найважчою з того, що ми писали.

Другу частину складають треки "Fever" та "How It Feels To Be Alive?", вони вже спрямовані на щось світліше та позитивне.
Що мені подобається в цьому EP, так це його відвертість та наша здатність висловлювати свої емоції".

 

Нагадуємо, восени 2019 року гурт презентував відео на трек "Cardio". Також на сайті є інтерв’ю з ZFeelZ. 

ZFeelZ — інді/альтернатив-рок гурт із Києва. У 2019-му вже вийшов їхній мініальбом "Waves of Shards". За останній час виступали на різних за величиною майданчиках: ШООМ, ЮБК, Американському Домі, Мистецькому Арсеналі та на кількох фестивалях — Vertuha Arts Festival, Air ГогольFest, Winter Mass VII. Рецензію на мініальбом можна прочитати за цим посиланням.

ZFeelZ у мережі:

https://www.facebook.com/zfeelzband/
https://www.instagram.com/zfeelz.band

Фото до новиниKirai Gigs