Дебют: перший повноформатник TimeWalk

У лютому криворізький хардкор панк гурт представив свій перший повноформатний альбом "Время Пришло".

Музиканти записали альбом на студії APRecords у Кривому Розі наприкінці літа та частково восени минулого року. Мастерингом та зведенням займався Андрій Пастушин на цій же студії. Загалом же робота над альбомом тривала близько пів року. 

Альбом розповідає про недоліки сучасного світу і те, як людина з цим світом взаємодіє.

"Попри те, що світ дуже швидко змінюється, останнім часом технологія управління світом та державами залишається на рівні Середньовіччя - це війни, революції та епідемії хвороб. Навіть за розвинутого технологічного прогресу всі ці технології поки що не використовуються повною мірою для людини, з повною віддачею користі, або навіть не всі люди на землі мають до них доступ, а вони є лише забавкою, або навіть в чомусь пригнічують та віддаляють нас від реальності. Тож "Час настав" для розвитку та змін, майбутнє вже сьогодні. Насамперед треба змінювати самого себе на краще та розвиватися в ногу з часом, тоді й світ навколо нас обов'язково зміниться. Саме це є посилом релізу", — розповів у коментарі нашому виданню вокаліст і гітарист гурту Стас Кошак.

Над дизайном обкладинки працювали Стас Кошак та Monia G, який певний час був бас-гітаристом колективу.

"Обкладинка передає те, що ми зараз живемо у час інформації, якої дуже багато. І дуже часто людину легко ввести в оману та маніпулювати нею тільки за рахунок інформаційного простору. А оскільки сучасні люди досить волелюбні, часто під обгорткою волі нам підносять досить протилежне. Тож нам потрібно навчитися відфільтровувати цю інформацію, аби не стати жертвою маніпуляцій тих, хто її підносить у своїх корисливих цілях. Тим самим розвиваючи себе у сучасному світі", — пояснює музикант. 

Надалі гурт планує зняти кліп на одну з пісень дебютного альбому та писати новий матеріал. 

Нагадаємо, недавно ми писали про новий мініальбом іншого криворізького гурту Fightback.

TimeWalk — хардкор панк гурт з Кривого Рогу, що розпочав діяльність у 2016 році. На тому першому етапі колектив навіть записав демку, але чіткого наміру розвивати проєкт так і не було. Восени 2019 року Стас Кошак та Ілля Барабан відновили проєкт, залишивши лише назву та узявши напрям на хардкор панк. Актуальний склад гурту: 

  • Стас Кошак (вокал, гітара)
  • Ілля Барабан (ударні)
  • Юрко Гутер (бас-гітара)

TimeWalk у мережі:

https://timewalk1989.bandcamp.com
https://www.facebook.com/timewalkpunx
https://www.youtube.com/channel/UC5v-5Fti569T4gRssy6huMA
https://instagram.com/_timewalk_