Vnature рік працювали над новою піснею

Київський alternative rock гурт презентував нову композицію "Jesuspunk (Cyberjesus) 2077" за сприяння одеського лейбла Venona Records.

За словами музикантів, робота над треком тривала упродовж року.

"Кращої композиції в індустрії вже не буде. Концепцій у пісні більше, ніж слів у тексті, кожен має сам у цьому впевнитись. Багатьом людям, що вже чули трек, ми відкрили очі на життя. Деякі навіть вчинили самогубство не дослухавши, бо також зрозуміли - краще вже не буде ніколи. Композиція про те, як важливо мати Бога за собою. У будь-який момент, слухач, що загубився в собі, може увімкнути трек та згадати, що є тіп, який завжди за нього, який завжди допоможе попри всі негаразди. А потім зрозуміти, що нам завжди було класти на сенс та назви треків", — розповів у коментарі нашому виданню гітарист гурту Саша Васильківський.

Над обкладинкою Саша працював разом зі своєю мамою Анною.

"На ній зображений Ісус, що прослухав пісню. Одним оком він сумує, що краще вже не буде, а іншим — дивиться у своє прогресивне майбутнє, на яке його надихнула ця музика. Таке ж саме прозріння буде в кожного слухача", — додає музикант.

Нагадуємо, наприкінці грудня минулого року Vnature випустили мініальбом "ИRPEN".

Vnature — столичний альт.рок гурт створений у 2018 році переможцями першого сезону київської Рок-Школи. Дискографія нараховує три мініальбоми та один сингл. Над першим ЕР гурту працювали учасники Velikhan та Detach. Наразі гурт співпрацює з одеським лейблом Venona Record. Продюсер Vnature — Євген Тимчик. Їхню музику можна схарактеризувати як суміш ню металу, панку та альтернативи, у якій простежується вплив System of a Down і Limp Bizkit.

Vnature у мережі:

https://vnature.bandcamp.com/album/meaning-off
https://www.facebook.com/VnatureBand/