Першу українську метал-гітару вже можна передзамовити

Ігор Настенко (артдиректор Volume Club, гітарист Pomsta), компанії GT guitars та Bond Guitars випустили фінальний варіант першої "масової" метал-гітари українського виробництва.

"Результат мене повністю задовольнив. Ми отримуємо лише позитивні відгуки щодо зовнішнього вигляду від багатьох гітаристів. Саме це я вважаю за успіх.

Мені подобається все: від дизайну до якості збірки та звуку, але хотілося б ще попрацювати з цією гітарою наживо, на репетиції, концерті, відчути в живому міксі. Це вже інша історія, не просто вдома пограти.

Окремо хочу виділити роботу української майстерні звукознімачів Dirtthaller — вони підкреслити інструмент та внесли свій особливий тон", — розповів у коментарі нашому виданню один із розробників гітари Ігор Настенко.

Це перший екземпляр від GT Guitars, у майбутньому буде презентована версія інструменту від Bond Guitars.

"Я думаю, що в перспективі ми б закрили необхідність модельного ряду для екстремальної музики: 7–8 струнні гітари, мультимензурні та баритон. Далі можна звернути увагу на інструменти для класичного року та блюзу", - додає Ігор. 

Докладніше ознайомитися із процесом розборки ви можете на відео нижче, а про передумови виникнення подібної ідеї ми писали у цьому матеріалі.

 

Ігор Настенко — артдиректор київського Volume Club та гітарист groove metal гурту Pomsta.

Bond Guitars — мануфактура з вироблення електро та бас-гітар, створена Богданом Бондаренком.

Gt Guitars — сумський магазин кастомних інструментів.

Ukranian Metal Guitar у мережі:

https://t.me/UkrainianMetalGuitars
https://www.facebook.com/Ukrainian-Metal-Guitar-102491855155272/
https://www.instagram.com/u_m_guitar/