The Maunt вивчають у новому ЕР психологію токсичних політиків

Київський alternative rock гурт презентував мініальбом "V. Reflect" та відео на трек "Let's Talk About It".

 

Робота над EP почалася наприкінці 2019 року. Над усіма процесами вокаліст гурту Алекс Форст працював спільно із саунд-продюсером Олександром Писарчуком на студії Polycode Music.

Концепція релізу — роздуми про психологію токсичних людей у владі:

"Як вони переходять ту грань, яка більшості адекватних людей здається порогом зла. Чому ціна, яка стане для інших непереборною ношею, здається їм настільки прийнятною. Мені було б цікаво почути їхню сповідь, якби це було можливо. Чи розриває їх десь у глибині свідомості суперечність? Зрештою, влада — це ж не тільки про політику, про глобальне, це все відбувається в нашому щоденному житті — це стосунки між людьми, захоплення контролем, влада матеріального, влада ідей і помилок.

"V. Reflect" — також символічне зображення 2020 року, у всій його непривабливості — від психологічних викликів у замкнутому світі нас самих, які пропонує нам ізоляція, до тривожних світових політичних процесів, пандемії, посилення державного контролю, сплеску популізму і варварських дій деяких авторитарних лідерів.

"V. Reflect" — це й емоційна рефлексія через історії про складність і неминучості змін, неприйняття швидкоплинності, про спокуси й руйнівності влади, спокуси і їх ціною", — розповів у коментарі нашому виданню фронтмен гурту Алекс Форст.

Обкладинка EP — результат співпраці гурту з артдиректоркою та режисеркою Наталією Тачинською та моушн-дизайнером Андрієм Горловим.

Реліз доступний на стримінгових сервісах.

Режисерка відео — Наталія Тачинська, котра вже вдруге співпрацює із The Maunt. У липні була презентована їхня спільна робота "Blackout". Головну роль виконував український корифей контактної імпровізації Руслан Баранов.

"Режисерка прагнула елегантно й метафорично показати змінену свідомість людини при владі. Уже не ясно, де задоволення від володіння, а де страждання й розгубленість. Де пристрасть придушувати інших, а де внутрішня потреба втекти від тягаря. Стан одержимості й фантомна валіза з власною совістю", — додає вокаліст.

Нагадуємо, торік гурт випустив ЕР "False Restraints".

The Maunt — київський альтрок гурт, створений у 2015 році. Дискографія нараховує п’ять мінальбомів. Останні два, "False Restraints" та "V. Reflect" концептуально поєднані.

The Maunt у мережі:

https://www.facebook.com/theMAUNT/
https://instagram.com/the_maunt/