Ignea презентували нове відео

Київський oriental / melodic death metal гурт випустив відео на трек "Jinnslammer" з останнього альбому "The Realms of Fire and Death".

"Це — чистий заклик до революції. За задумом, пісня є прямою мовою лідерки повстанців. Проте, за іронією, ця історія закінчилася ще до початку революції, бо ця лідерка працювала на владу. Усі повстанці загинули", — йдеться у пресрелізі.

Відео знімали в історичній будівлі Києва, побудованій у радянські часи за проєктами архітекторів Флоріана Юр’єва та Льва Новікова.

"Юр’єв планував зробити "тарілку" світломузичним театром з акустичною залою. Зрештою, представники КДБ та партійна верхівка вирішили по-іншому. Отже, приміщення перетворилося на кінолекційну залу, обрамлену фресками в жанрі соцреалізму замість світломузичних установок. Знімати відео про революцію в такому місці — це надзвичайне почуття. Я все ще пам’ятаю, як блукала довгими темними коридорами металевих шаф з архівами в підвалі. Ідеологія просто вирувала в повітрі", — говорить у пресрелізі вокаліста Хель Богданова.

У найближчому майбутньому гурт має дати два сольні виступи у Фінляндії. Також Ignea планують екранізувати ще декілька пісень з альбому та записати мінілайв.

Нагадуємо, у квітні цього року гурт презентував повноформатний альбом "The Realms of Fire and Death", рецензію на котрий можна прочитати за посиланням.

Також вокалістка Хель Богданова фігурує в матеріалах на сайті, присвячених Патреону та життєпису представниць українського андеграунду.

Гурт Ignea було створено в Києві 2011 року під назвою Parallax. 2015 року гурт змінив свою назву на Ignea. На рахунку колективу один EP, два повноформатні альбоми та кілька синглів.

Ignea у мережі:

https://www.patreon.com/helleignea
http://ignea.band/
https://www.facebook.com/ignea.band/
https://www.youtube.com/igneaband
https://twitter.com/ignea_band
https://www.instagram.com/ignea.band/
https://soundcloud.com/igneaband