настязникає презентувала нове відео

Київський soul проєкт презентував відео на трек "неоперена пташка" з мініальбому "голосу гілочка".

 

Композиція створена в домашніх умовах. Цікавим фактом є те, що настязникає повертається до формату сольного проєкту (у 2015–2019 проєкт існував як фулбенд) та переходить до жанру електроніки.

"Це найкоротша пісня в історії НастяЗникає, яка ввібрала в себе наскрізні теми всієї творчості: бажання захищеності, страх дорослішання. У кожного є своя "пташка", яку хочеться прихистити", — розповіла в коментарі нашому виданню засновниця гурту Анастасія Осипенко.

Над створенням відео та сценарієм працювала аніматорка Поліна Запольська.

У найближчому майбутньому музикантка планує завершити роботу над альбомом, куди увійдуть нові та старі композиції в електронній обробці.

Нагадуємо, за посиланням ви можете ознайомитися з останнім повноформатним альбомом гурту "Малі сполохані звірята".

НастяЗникає — гурт у жанрі український соул. Починався як сольний проєкт вокалістки, гітаристки та авторки пісень Анастасії Осипенко у 2014 році. Тоді ж в акустичному форматі (з гітарою та голосом) був записаний альбом "Дієслова наказового способу". У 2015 році НастяЗникає стає фулбендом і представляє нове звучання на фестивалі Koktebel Jazz та сольному концерті в Києві. Згодом були записані кілька синглів, а восени 2017 року до гурту долучився саксофоніст і на онлайн-лейблі Ultra Vague вийшов лонгплей "Облич безліч".

Почитати рецензію на НастяЗникає — ОбличБезліч (2017) можна тут.

НастяЗникає у мережі

https://www.facebook.com/nastia.znykaje/
https://soundcloud.com/nastia_znykaje
https://www.youtube.com/channel/UCwq_z4oNL32uTlsHPNtPe2Q