паліндром презентував новий альбом

Львівський хіп-хоп виконавець презентував другий повноформатний альбом "Стіни мають вуха".

Альбом, як і попередній "Про сьогодні, завтра і вчора", за словами автора: "створювався у форматі щоденника. Кожен день — нова пісня". Запис та зведення відбувалося в домашніх умовах. Над усією музикою Степан Бурбан aka паліндром працював власноруч, окрім треку "Більше Зла" — ним займався київський саунд-продюсер Сир Сорока. Кінцевий мастеринг зробив Монтеск’є.

"Цей альбом про конкретні образи та події з моїх спогадів, дитинства. Проте цього разу додалося більше навантаження смислів, глибини. Так, ніби гортаєш старий фотоальбом, знайдений на горищі під час прибирання", — розповів у коментарі нашому виданню Степан Бурбан.

Над обкладинкою працював київський художник Дмитро Кришовський.

"Він намалював те, як відчув мене й мою музику. Там немає жодного фотошопу, просто відсканована робота художника", — каже Степан.

13 липня, за два дні після релізу, паліндром проведе онлайн-презентацію альбому. Також наразі автор знаходиться в процесі створення відео на ще один з синглів, що вийде незабаром після альбому.

Альбом на стримігах 

Нагадуємо, раніше паліндром презентував три сингли з альбому "Стіни мають вуха", а саме: "мауглі", "святковий" та "Забудь". 

Також на сайті є рецензія на дебютний альбом виконавця "Про сьогодні, завтра і вчора" та велике інтерв’ю.

Паліндром — проєкт львівського hip-hop виконавця Степана Глави, відомого також за сольним проєктом Кашляючий Ед. Орім того він був учасником гурту Глава 94. На його рахунку дебютний альбом "Про сьогодні, завтра і вчора" (2019) та чимало кліпів.

Паліндром у мережі:

https://www.facebook.com/palindroms/
https://www.instagram.com/palindrom.ed/
https://soundcloud.com/stepan-glava
https://www.patreon.com/palindrom
https://www.youtube.com/channel/UChC0-DWHSWUMbK-P1HzEs3Q