Проєкт Аорта презентував третій альбом

Український noise black metal, avant-garde punk one man гурт презентував третій повноформатний альбом "Аритмія" виданий за сприяння Erythroleukoplakia Records.

Альбом створював у домашніх умовах Андрій Підлісний, засновник та єдиний учасник проєкту. Записувався матеріал на телефон та за допомогою мікрофона від навушників. Зведення та мастеринг Андрій робив власноруч у програмі Garage Band.

"Головна тема альбому — залежність від усього, що нас оточує. Перед нами поставлені певні норми й ми цими нормами живемо, не підпускаючи до себе щось нове, що могло б стати новою сходинкою в нашому житті", — розповів у коментарі нашому виданню музикант.

Над обкладинкою Андрій також працював сам, використавши фотографії Софії Блажевич.

"Суть у тому, що дівчина плаває з очима сповненими жалю, які дивляться на слухача, і, ніби, кажуть: "Мені набридло все, ваша норма, ставлення до життя та ваші рожеві окуляри". Саме тому реліз і має назву "Аритмія". Це ніби порушення ритму життя всього суспільства", — коментує музикант.

Наразі гурт працює над новим альбомом, у котрому, за словами автора, будуть поєднуватися техно, нойз блек та фолк. Також планується реліз спліту з Emotional Anhedonia та відео.

Нагадаємо, раніше ми вже розповідали про один з релізів лейблу Erythroleukoplakia Records — мініальбом пост-панків 77подъезд.

Аорта — one man band, що створює музику на перетині різних жанрів; був заснований у жовтні 2019 року Андрієм Підлісним на лейблі Erythroleukoplakia Records. Дискографія проєкту нараховує три повноформатні альбоми. Історія проєкту розпочалася з любові Андрія робити меш-апи для друзів на тусовках, де вінзмішував техно з хардкором, блек металом та EBM.