Дао Парк презентували нове відео

Український jazz-hop гурт екранізував трек "Юз" із дебютного альбому "Подорож".

"Ця пісня — посвята всім гарячим та сміливим серцям, що всупереч різноманітним перешкодам, всупереч дефіциту підтримки й розуміння з боку соціуму досягають своїх цілей", — говорять музиканти у пресрелізі.

Зйомки відбувалися біля Львова та зайняли один день. Над відео працювали режисерка Катерина Бридун (засновниця продакшн студії Pillz Production) та оператор Юрій Футало, котрий уже знімав попереднє відео "Дещо Коли".

"В основі нашого задуму закладена ідея про те, що всі проблеми і тривоги — неминучий результат знайомства з навколишнім світом. Звичайно, можна нескінченно боротися з вітряками, але ж набагато ефективніше розслабитися й усвідомити: щастя — просто бути, тут і зараз.

За допомогою кольористики ми прагнули передати відчуття сну, ілюзорного моменту. У той час як загадкові сюжетні повороти покликані продемонструвати певну іронію життя", — розповіла в пресрелізі Катерина Бридун.

Нагадаємо, на сайті є рецензія на альбом "Подорож".

Дао Парк — український джаз-хоп гурт, що був заснований у 2016 році Родіоном Івановим та Уляною Кушик. Дискографія нараховує мініальбом "Не згорає", що був випущений за допомогою лейбла Masterskaya та "Подорож", уже на новому лейблі — Mnogo Vody.

Дао Парк у мережі:

https://orcd.co/podorozh
https://www.facebook.com/daoparkband/
https://soundcloud.com/daoparkband
https://www.instagram.com/daoparkband/