Довгий Пес випустив новий кліп

Український хіп-хоп виконавець презентував новий трек "У лісі" та кліп на нього. Ліс тут виступає метафорою спокійного та радісного середовища, де людині так добре, наче у дитинстві. 

"Коли я вперше почув біт Jointjay, то одразу сказав, що це трек про те, як ти йдеш по траві босим, на тебе дує літній вітер, і тобі пофіг на все. Про це і почав писати. Два куплети, як інь та ян, де перший – тепле дитинство, коли в тобі багато добра, і навіть певний запах запам’ятовується на все життя. Другий куплет про те, що ти вже дорослий, у тебе купа відповідальності, турбот, зайнятості. Не те, щоб я хотів повернутись назад у дитинство, але хотів би все так само відчувати прихід літа, радіти звичним моментам. Ми стаємо злішими, обуреними на світ, замість того, щоб поїхати до лісу і помовчати з годинку", - коментує роботу у пресрелізі виконавець. 

Нагадаємо, у лютому Довгий Пес випустив альбом "#олскул".

Довгий Пес — реп-виконавець, учасник колективу Ціна Ритму, Kickit Crew. Розпочав займатись музикою та написанням текстів у далекому 2008 році. За більш, ніж 10 років відточив свою майстерність на багатьох релізах, сольних та у складі гурту. Освоїв професію МС на різноманітних хіп-хоп івентах, починаючи від реп-батлів та закінчуючи брейкіг-чемпіонатами. Проживає у місті Львів.

Почитати рецензію на альбом "#Соціальнийалкоголік" (2018) можна за цим посиланням

Довгий Пес у соцмережах:

https://www.facebook.com/DovgiyPes
https://soundcloud.com/dovgiypes
https://www.instagram.com/dovhee_pes/